Poletni nohti intenzivnih odtenkov

Popolnoma drži, da pravo poletje pričarajo ravno pastelne barve, sploh kadar govorimo o lakih za nohte. Pa vendar ogromno pozornosti vsakokrat požanjejo tudi najbolj nori, divji odtenki, ki v hipu poskrbijo, da naša celotna podoba deluje mladostno in veselo. Letošnjo vročo sezono se zato brezskrbno pozabavajmo tudi z najbolj intenzivnimi verzijami zelene, modre, oranžne in pink, sploh takrat, ko naš outfit ostaja nekoliko bolj umirjen, me pa si zaželimo kanček popestritve. Zagorela polt in vonj po morju dovoljujeta marsikateri look, ki bi sicer med letom ostal sprejemljiv le za tiste mlajše generacije.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Glede na to, da so modni trendi tokrat posebno mesto namenili neon barvam, ne vidim razloga, da si jih ne bi omislile tudi med lepotno podobo, morda res ne na vekah oziroma obrazu nasploh, pa vendar so ravno nohti tisti predel našega telesa, ki z lahkoto sprejmejo tudi ta izziv. Sploh takrat, ko sicer nismo ravno navdušene nad kričečimi kosi garderobe, a vseeno ne želimo ostati v popolnoma umirjenem, skoraj zaspanem videzu.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Osebno me vsako poletje prevzameta močni pink in modra, s katerima sicer pritegnemo pozornost na naše roke in noge, pa vendar še vedno ostajata nekoliko bolj ženstveni kot pa morda oranžna ali zelena. Zraven se odlično podajo oblačila v rjavi, beli, črni in nude barvi, vsekakor pa z lahkoto nosimo tudi bolj energično obarvane outfite, saj je letošnja poletna modna scena zares navihana in sproščena. Za najbolj odštekane so tu celo trendi, kjer vsak noht nosi svojo barvo, a vendar previdno, saj je lahko kaj hitro vsega preveč. V tem primeru pozabimo na ličenje obraza ter uporabimo le kanček maskare, medtem ko naj pričeska ostane preprosta in predvsem zelo mladostna.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.