Oranžna ima posebno moč

Poletni meseci ne bi bili enaki brez vseh prelepih odtenkov, ki prav v teh vročih mesecih zažarijo najlepše. Poleg pastelnih so tokrat skoraj bolj popularne intenzivne barve, med katerimi prevladujejo predvsem rumena, rjava, rdeča, pink, modra in zelena, čisto posebno mesto pa si je letos prisvojila tudi oranžna. Večkrat zanemarjena ali celo spregledana, pa vendar je prav slednja ena najbolj magičnih barv spomladanskega in še bolj poletnega obdobja. V resnici po njej rade posegamo kar vse leto, ne glede na predpisane smernice, saj se mnogi njeni odtenki dobro obnesejo tudi v jesenskem in celo zimskem času. A vendar so prav ti najbolj vroči najlepši dom močne, energične oranžne, saj se odlično dopolnjujejo z zagorelo kožo, valovitimi lasmi in nenaličenim obrazom.

Vir: Pinterest
Vir: Blair Eadie Instagram
Vir: VivaLuxury Instagram
Vir: Pinterest
Vir: Blair Eadie Instagram

Tokrat oranžna prihaja v neon preobleki, vsekakor so modne tudi njene različice, ki se zgledujejo po sadežih, zelo prefinjeno pa delujejo njeni opečnati odtenki, ki so več kot odlično dopolnilo preostalim zemeljskim tonom. Posebno občudujem njene odtenke na razkošnih topih, dolgih oblekah in širokih hlačah, seveda pa so ti skoraj obvezni tudi med kopalkami. Tu so oranžni crop topi in romantične bluze, dober nakup so tudi oranžne casual obleke, krašene z naborki in gumbi, zgrešile pa ne bomo niti z oranžno obutvijo, sploh če bo ta v obliki minimalističnih sandalov, japonk ali espadril.

Vir: VivaLuxury Instagram
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Lepota oranžnih tonov se letos dotika tudi mnogih dodatkov, kjer poleg že omenjene obutve in mini torbic svoje mesto še vedno najdejo tudi veliki uhani, svilene rutke, obroči za lase in prikupne elastike scrunchie. Nenazadnje ne pozabimo še na make-up, kjer so skoraj obvezni odtenki sončnega zahoda, zato nič čudnega, da se nekateri najlepši znajdejo tudi v vodah oranžne, sploh ko je slednja pomešana še z zlato.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.