Poletni pareo za lepe dni na plaži

V resnici je pareo-sarong dolga ali kratka ruta, ki pokriva boke in se na plaži spremeni v krilo čez kopalke. Najbolj pomembna funkcija je, da dopolnjuje look s kopalkami, hkrati pa smo pokrite, če denimo skočimo v trgovino ali na pijačo. Pareo je lahko prosojen ali bombažen, ima resice in je potiskan, lahko je tudi gladek in zelo preprost; denimo njegove bele različice ostajajo še vedno najbolj priljubljene.

Nekatere verjamejo, da sarong ne sme manjkati v prtljagi za počitnice, saj je prekrivalo par excellence, seveda pa je kar dobro vedeti, kako ga nositi v vseh možnih variacijah, predvsem ob upoštevanju oblike telesa. Pravzaprav način nošenja saronga ni vedno primeren za vse vrste postave, začenši z izbiro med dolgim ​​in kratkim in tukaj je tudi model z luknjo, ki ga hitro spremeni v pravi kos poletne garderobe. Sarong obleka in sarong krilo nista edini možnosti, pareo lahko zavežemo tudi okoli vratu, na hrbtu ali v sprednjem delu, vse je odvisno od njegove oblike. Pravokotna je najbolj popularna, ni pa edina.

Pareo v različici obleke je zelo primeren za ženske z velikim oprsjem, daljši je super, če imate močne boke, saj podaljša figuro; če ste manjše rasti, potem je za vas kratek pareo. Če se vam ljubi malo eksperimentirati, potem le poskusite z zavezovanjem parea na eno ramo: super šik in zelo všečno.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.