Poletni detajli, zaradi katerih boste izstopale

Čas lahkotnih oblačil je tu! Če želite izstopati, bodo naslednji modni detajli kot nalašč za vas. Statement rokavi so idealna izbira na oblekah in različnih topih. Ti so največkrat balonasti, krajše in srednje dolžine. Obleke s statement rokavi so kot nalašč za prihajajočo sezono raznih dogodkov, velik plus teh pa je tudi to, da skrijejo morebitne pomanjkljivosti in v hipu dodajo samozavest. Drugi na seznamu je dekolte, ki izgleda odlično ne glede na to, koliko ste stare. Obleka z dekoltejem bo kradla poglede, tudi srajce so v kombinaciji z jeansom zelo zaželene.

Ne smemo pozabiti na barve, ki bodo spremenile tudi vaše razpoloženje in vas razveselile. Letos je res leto barv, najbolj v trendu so zeleni odtenki, prava paša za oči je tudi oranžna. Ne bojte se tudi kombiniranja barv, pomagate si lahko s color-blocking tehniko barvnega kolesa. Zadnji modni detajl je razgaljen hrbet, ki razkrije dovolj kože, a ostalo prepusti domišljiji. Pri izbiri popolne obleke z razgaljenim hrbtom raje izberite maxi ali midi dolžino, pri krajših oblekah lahko izpade videz nekoliko cenen. Dodatno lahko popestrite tudi z verižico, ki bo brez dvoma opažena.

Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.