Ponovno v modi: gladiatorke

Verjamem, da nanje še nismo pozabile, deloma tudi zato, ker so bile ženskam zelo všeč. Nizke ali visoke, čeprav je treba priznati, da so bile gladiatorke s peto dokaj zahtevne in ne ravno najbolj hvaležne v smislu hoje. A saj veste, kako je s tem, včasih za lepoto tudi malo potrpimo, po drugi strani pa so nizke gladiatorke stvar vsakdanja in so res zelo, zelo priročne. Kljub vsemu je treba nujno paziti na obliko noge in gležnja: če je gleženj nekoliko močnejši, potem ne gre pozabiti, da ga bodo trakovi le dodatno poudarili.

V barvi usnja in povsem naravne, pa tudi zlate ali srebrne. Prave gladiatorke spominjajo na rimske čase in nas po svoje popeljejo nazaj v preteklost. So odlične z dolgimi oblekami in kosi, ki delujejo sproščeno in naravno, na prvem mestu sta torej bombaž in lan. V novi, letošnji izvedbi imajo lahko tudi izredno visoke trakove: pozor, ker med hojo lezejo dol, tako da je kar bolje, če jih zavežete takoj na gležnju. Zaradi vročine je tudi tako, da trakovi pustijo sledi na koži, torej pozor z nošenjem, preden greste na plažo, ker se zna zgoditi, da boste nosile “nevidne trakove” in sledi še nekaj ur.

Super navdih so kovice, ki vedno delujejo šik in dovršeno, mirno jih kombinirajte z nakitom, ne bo vam žal …

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.