Vedno dobrodošli slamnati klobuki

Zajadrali smo že v vroče poletne dni in čeprav smo v resnici šele na začetku koledarskega poletja, se vse bolj zdi, kot da nas to spremlja že več tednov. Temu primerni so seveda tudi naša garderoba, obutev, ličenje in vse, kar spada v poletni look, kjer poglavitno vlogo znova igra tudi slamnat klobuk. Pravzaprav tudi to poletje ostajamo nore na vse pleteno in slamnato, torej IN niso le klasični klobuki, temveč tudi torbice, sandali, nakit in mnogi ostali elementi letošnjih trendov.

Pinterest
Pinterest

Slamnat klobuk je eden tistih večnih kosov, brez katerega verjetno ne bo minilo prav nobeno poletje, saj ne gre zgolj za modni, temveč še veliko bolj funkcionalni dodatek. Vse glasneje se poudarja zaščita kože in las pred nevarnimi sončnimi žarki in tu ne nastopijo zgolj kreme in mazila z zaščitnim faktorjem, temveč tudi mnogi dodatki, kot so sončna očala in seveda pokrivalo. Pri tem ima prav slamnat klobuk veliko prednost, saj nudi zaščito, a hkrati tudi zračnost in eleganco tiste lahkotne, boho mode, ki se lepo ujame z večino poletnih outfitov.

Pinterest
Pinterest

Znova so tu tako super veliki primerki, kot tudi tisti klasični, manjši klobuki, ki pristajajo tako mlajšim kot starejšim generacijam. Nosimo jih predvsem pri kopalnih kosih, odlično se prilegajo dolgim, belim poletnim oblekam ter raznoraznim kompletom s popularnim crop topom, vsekakor pa ga moramo dodati tudi še vedno modnim kvačkanim kosom, ki so, kot kaže, dobili kar stalno mesto med najbolj zaželenimi poletnimi trendi.

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.