Ponovno v modi: mini krilo

Hmm, samo za mlade, boste pripomnile. In da, deloma imate prav, a rada pišem tudi zanje! Po drugi strani pa živimo čudovito jesen, polno vzorčastih nogavic in debelih tekstur, kar pomeni, da v kolikor so noge lepe in se tako počutimo, si lahko tudi me omislimo krajše krilo. Morda ne mini v smislu, da spodnje hlače že skoraj kukajo ven, a prav gotovo krepko nad kolenom. Modi so tovrstni modeli všeč in določene kombinacije sploh niso tako zahtevne.

Vir: Getty
Zara
Vir: Other Stories
Vir: Other Stories
Vir: Bershka
Vir: Zara
Vir: Bershka
Vir: H&M

Mini krilo je najlepše takrat, ko obujemo nizke čevlje in tako kratko dolžino popolnoma zdramatiziramo. Ker je krilo dovolj vpadljivo, je kar dobro, da je zgornji del umirjen, kar pomeni brez dekoltejev in prosojnosti. Prav dovolj je, če imamo na sebi samo en kos, ki je nekoliko bolj zahteven, in mini krilo je. Plisirani modeli so lepi, a dejansko za mlajša dekleta, žametni so nekoliko bolj sofisticirani, sploh v primeru debelega žameta z gumbi, ki je super s škornji ali gležnjarji. Dobra odločitev je lahko mini obleka, ravno krojena, ker jo boste še lažje kombinirale z debelimi nogavicami. Spodaj nikar ne dodajte pajkic, saj krilo in pajkice pač niso za skupaj.

Vir: NafNaf
Vir: Zara
Vir: Other Stories
Vir: H&M
Vir: Mango
Vir: Mango
Vir: Mango

Osebno bi se zdaj težko odločila za ta trend, a zgolj zato, ker se ne počutim. Priznam pa, da v trgovini vedno gledam mini krilo in mi oko pade tudi na kratke kombinezone, ki pa jih poleti še vedno nosim. A to je druga zgodba.

 

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.