Zimska obutev s platformo

Naj kar takoj povem, da je letošnja hladna sezona postregla z izredno divjimi in večkrat tudi zelo moško obarvanimi modeli obutve, ki, roko na srce, ne delujejo nič kaj ženstveno, lahko bi celo rekli, da “izzivajo” priokus grdega, kar očitno v modi ostaja tudi te mesece. A kljub temu, kljub vsej modni grobosti je v trenutnih trendih najti tudi veliko uporabnega, saj prav zimske vremenske razmere od nas pogosto terjajo stabilen, varen in topel korak. In tu še kako prav pridejo ravno tovrstni čevlji, gležnjarji in škornji, kjer noga preprosto ne trpi, hkrati pa s tem pridobimo tudi statement kos oziroma dodatek, okoli katerega lahko spletemo celotno podobo hladne sezone.

Instagram @vikyandthekid
Instagram @vikyandthekid
Instagram @alexandrapereira
Instagram @fusunlindner
Instagram @fusunlindner
Instagram @moderosaofficial

Modna hiša Bottega Veneta je tako na primer letos postregla z gležnjarji v črno-kremni različici, ki so jih za svoj IT kos v hipu vzele tudi največje ljubiteljice mode. Seveda gre tu za močno marketinško potezo, pa vendar se je iz tega zanimanje za te combat, nekoliko vesoljske čevlje le še okrepilo. Opazne platforme skratka ta hip najdemo že povsod, super se kombinirajo tako s poslovnimi, casual kot celo elegantnimi stajlingi, predvsem pa so mi k srcu prirasle vse modne ideje, kjer je ogromno mehkih, svetlih pletenin in veliko usnja.

Instagram @aydahadi
Instagram @leoniehanne
Mytheresa.com
Mytheresa.com
Mytheresa.com
Mytheresa.com

Debel podplat torej to zimo ostaja must have, tako v družbi širokih hlač kot tudi mini ali midi krila, še več modnosti pa lahko dosežemo s kombinacijami kombinezonov, teddy jaken in dolgih, zelo prefinjenih plaščev. Skratka, to zagotovo ni obutev za vsako izmed nas, saj je namenjena prav posebnemu okusu, je pa res, da nam bo noga v snegu in mrazu še kako hvaležna za ta trend, zato velja razmisliti, kako ga morda (vsaj občasno) vplesti tudi v naš zimski vsakdan.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

2 komentarja
  1. Jaz sem si pa letos kupila skornje z malo debelejsim podplatom (ni sicer tako kot ti na sliki) in so bomba. Tommy ima letos krasne so mi takoj padli v oko…za na plisirano krilo so top

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.