Priljubljena rjava za plašče in jakne

Najbrž ostaja najbolj priljubljena barva na področju plaščev in jaken. Rjava je multifunkcionalna in skupaj s črno tvori čudovito, toplo in elegantno zimsko garderobo. Všeč mi je takrat, ko jo kombiniramo z belo ali bež, saj menim, da je vseeno barva, ki zaživi ob svetlih tonih. Sicer je zanimiva tudi s črno, sploh v smislu dodatkov: rjav plašč zna biti ljubek tudi s črnimi dodatki, kot so šal, klobuk, rokavice in torbica.

Nili Lotan
Stradivarius
Topshop
H&M
Liu Jo
Loro Piana
Mango
Reserved
Weekend Max Mara
Zara
Chloe

Letos imate na voljo veliko modelov. Jakne so lahko kratke in usnjene, denimo v barvi konjaka, lahko so pa tudi daljše in podložene z ovčjo volno, kot včasih. Plašči so klasični in dolgi, zelo sofisticirani, lahko pa so tudi teddy in krajši. Prav teddy model je zdaj na prestolu in vse kaže, da smo se vanj zaljubile tudi v letošnji zimi. Če je iz pravega, predvsem kvalitetnega materiala, je tudi topel; pazite na sintetične različice, saj so lepe, o tem ni dvoma, vendar nič ne grejejo, torej v resnici nimajo funkcije.

Cos
Loro Piana
Max Mara
Max Mara
Michael Kors
Nanushka
Nili Lotan
Reserved
Zara
H&M
Massimo Dutti

Če si želite še malo več sofisticiranosti, potem poskusite z naslednjo kombinacijo:

  • rjava jakna ali plašč,
  • umazano bel pulover z visokim ovratnikom,
  • velika ogrlica ali več slojev biserov,
  • beli ali rjavi škornji.

Kombinacija je zelo sveža in idealna za mrzle dni. Hkrati je tudi udobna, saj boste prav gotovo na toplem in dovolj pokrite za, da vas ne bo zeblo.

Max Mara
Max Mara
Reserved
Whistles
H&M
Max Mara
Max Mara
Max Mara
Reserved
H&M
Straduvarius

Morda pa je rjava barva tako všečna tudi zato, ker je lahko športna ali elegantna in omogoča tudi veliko klasičnih kombinacij. Tega seveda ne bo nikoli dovolj.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja
  1. Spomnim se te kombinacije, kot nekoč, res je. Lepi spomini, ko smo nosile rjavo jakno, bele hlače, rjave čevlje in rdečo šminko! Super, tudi zdaj. Ah, kako lepi spomini. Hvala Lorella!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.