Tako negujem svoje podaljške

Dolgovala sem vam ta članek, saj ste me res velikokrat prosile, naj kaj napišem na temo lasnih podaljškov. Zdi se mi, da je to še vedno področje, ki ga marsikatera ženska ne pozna, v resnici pa so podaljški za lase dodatek, ki reši veliko težav in tudi poskrbi za hitre, urejene in razkošne pričeske. Svoje prve podaljške sem srečala pred mnogimi leti v Milanu, v resnici so bili kot polovična lasulja, ki sem jo zataknila na zadnjem delu glave. Izgledalo je vrhunsko, dokler je trajalo, saj so žal umetni lasje dokaj kratkotrajna zadeva in kmalu postanejo podobni tistim, ki jih ima na glavi Barbie: torej za nobeno rabo.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Kasneje sem si privoščila zelo dolge podaljške iz umetnih las in so bili prav tako slaba avantura, ker jih nisem mogla oblikovati. Ne samo to: v omari so viseli na obešalniku in sem jih res čuvala, a so se kljub vsemu zelo zavozlali in sem tako izgubila ure in ure v česanju ter razčesavanju. Potem sem srečala sedanje podaljške in, no, zdaj sem končno srečna. Las je pravi, ga lahko barvam, zravnam in nakodram, seveda pa potrebuje veliko več nege in pozornosti, tudi v smislu, da jih ne mečem levo in desno ter z njimi ravnam spoštljivo.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen – Tukaj sem brez podaljškov

Še najbolj zadovoljna sem, ko mi podaljške negujejo v salonu Hairspa v Ljubljani, saj ne le da zelo dobro obvladajo posel, temveč jih tudi popolnoma prilagodijo moji barvi. Kot vidite so tudi podaljški deležni maske Moroccanoil, ki jo drugače uporabljam tudi sama in jo najdete na spletni strani www.click2chic.com. Maske so seveda v različnih barvah, moja najljubša pa je v barvi kakava/čokolade, res top stvar.

Foto: Zen
Foto: Zen – Brez podaljškov
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Podaljške je treba negovati tudi z maskami in balzami, jih sfenirati in dobro razčesati, da so vedno lesketajoči ter na svojem mestu. Kot vidite so na trakovih s špangicami na klip, ki delujejo kot mali glavnički. Tina jih je tokrat dodala veliko, tako da je končni rezultat super razkošen, a kar se mi zdi dobro, je to, da četudi sama dodam tri trakove, se pri volumnu zelo pozna in tudi kodri delujejo bolj razkošno.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen – Končni rezultat s podaljški
Foto: Zen – končni rezultat s podaljški
Foto: Zen – Končni rezultat s podaljški
Foto: Zen – Končni rezultat s podaljški

Vem, da pri nas prodajajo podaljške v različnih salonih, ključno se mi zdi, da izberete kvalitetne in ne preveč dolge. Naj še povem, da jih boste težko dodale, če so lasje umazani, v resnici res potrebujete čiste lase, na katere svoje podaljške dodajate postopoma. Ni prav nič težko in rezultat je tako dober. Če pa imate malo las ali je izpadanje las vaš problem, vedite, da imajo tudi podaljški svojo težo in ko jih odstranite je vedno tako, da izgubite nekaj svojih las. Nič tragičnega, a vseeno jih ne bi nosila ravno vsak dan. Za te primere so potem dobre lasulje ali pol lasulje, a so vsekakor veliko dražje.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

4 komentarji
  1. Pozdravljena gospa Lorella!

    Prosim, če ni skrivnost, nam lahko zaupate znamko teh lasnih podaljškov in pravih lasulj ?
    In hvala za prispevek 🙂

    Hvala! Helena

    1. Draga Helena, hm, tukaj ne morem pomagat. Podaljške so mi nabavili v Salonu Hairspa, a vem, da jih drugače ne prodajajo. Druge sem kupila v Milanu v Sephori, kjer imajo res veliko tega, ampak nimam več škatle tako, da ne vem čigavi so 🙁

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.