Popestritev pričeske z dodatki

Dodatki so tista pika na i vsakega modnega videza in ravno lasno okrasje je tisto, ki spomladi navdušuje. Med najbolj zaželenimi so obroči in tovrsten videz nas vse najprej spomni na Blair iz televizijske serije Opravljivka, ki je k vsakemu outfitu dodala še obroč, ki je popolno dopolnil izgled. Velik plus obroča je tudi to, da ga lahko nosimo ženske ne glede na dolžino las, od kratkih pričesk do zelo dolgih ter seveda vse vmes. Pri izbiri svojega obroča za pomlad izberite takšnega, ki bo pasal na čim več outfitov. Najbolj vsestranski so v nevtralnih barvah, ne morete zgrešiti tudi z barvitimi, od zelene, modre do oranžne in še bi lahko naštevali.

vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Boho Headwear

Že dobro poznane so pa špangice, ki smo jih vzljubile že pred nekaj sezonami. Ta hip je mogoče videti špangice z napisi znamk ali pa z ljubkimi verzi, ki jih krasijo razni okrasni kamni, kot so perlice. K tovrstnemu videzu pa lahko dodamo še elastiko, ki ni nič kaj dolgočasna. Američani so jih poimenovali scrunchies in te najlepše pridejo do izraza na dolgih laseh, ki jih lahko spnete v čop, kiro ali figo.

vir: Pinterest
vir: Chanel, LV, Gucci
vir: Pinterest
vir: Slip

Na koncu pa ne smemo pozabiti še na svilene rutke za katere modni strokovnjaki napovedujejo, da bodo najbolj IN med vsemi dodatki to poletje. Rutka je brez doma ena izmed najbolj vsestranskih modnih dodakov in tudi kot naglavo okrasje jo lahko nosimo na sto in en način. Stavite na vzorčke od rožic do pikic, seveda tukaj so logotipi prestižnih znamk, ki jih majo vse fashionistke tako zelo rade.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Freywille
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.