Nori potiski lepe sezone

Da nam ne bo dolgčas in da bomo vedno med zvezdami ter obsijane s soncem. Potiski letošnje tople sezone so, z eno besedo, woooooow! Živahni, po svoje zahtevni, barviti, nori in zmedeni, a da ne bo pomote, sporočilo je jasno: ven iz cone udobja, upajmo si in ustvarimo super lepe kombinacije!

Rixo
Rixo

Ko razmišljamo o potiskih, moramo vedeti, da bodo vedno vpadljivi. To ni slog za tiste, ki ne želijo biti opažene, hkrati pa ni nujno, da izberemo potiskano obleko, lahko gre le za top ali krilo, vse ostalo je lahko enobarvno in nekoliko bolj diskretno. Sicer nam trenutna moda narekuje veliko mešanja različnih potiskov in barv, ki pa znajo delovati zelo sveže in celo sproščujoče. V času, ko je vse okoli nas sivo, zaradi težkega vzdušja in negotovosti, naj bo vsaj moda bleščeča.

Rixo
Rixo

Modra, zelena, rumena, rdeča, vijolična, oranžna, pravil ni in vse barve so dovoljene. Potiskane bombažne obleke so tiste, ki najbolj navdušujejo, tudi zato, ker jih lahko mirno nosimo s supergami in smo pripravljene za vse situacije. Osebno sem zelo za tope, ker mi je všeč kombinacija med živahnim topom in belimi ali navadnimi kavbojkami. Gre za slog, ki zahteva zelo malo ali celo nič nakita, saj so že barve in vzorci dovolj zahtevni.

Rixo

Če vam je všeč svila, potem vedite, da ima tudi potiskana svila zelo poseben prostor v letošnji modi. Vračajo se 70. leta (no, saj imam občutek, da niso nikoli šla) in vračajo se tisti super lepi, veliki ovratniki, ki spremenijo vsako žensko v kraljico polja. V bistvu mi je ta slog zelo pri srcu, ker prinaša radost in veselje.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

1 komentar
  1. Čudovite barve, vzorci in kroji!
    Dobro, da sem “zategnila ročno”, dokler nam spet ne odprejo trgovin, ker bi sigurno šla nakupovat. 🙂

    Hvala, draga Lorella za lepe predloge in ideje! 🙂

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.