Osem osnovnih kosov za dober stil

Zdaj že vemo, da je dober stil tisti, ki sloni na bazičnih kosih, te pa potem po svojem okusu nadgradimo. Nekatere ženske so za minimalizem, kar je super, druge se bodo odločile za nekoliko bolj markantne dodatke. V vsakem primeru bo stil zanimiv, če so le bazični kosi pravi in dobro izbrani. To so kosi, ki nimajo sezon, kar pomeni, da je kar dobro, če jih imamo skozi v garderobni omari, saj z njimi ne bomo zgrešili. Nekateri so nekoliko bolj vezani na sezono, a načeloma gre za modo za 365 dni v letu.

Trenč

Njegova zgodovina je zelo zanimiva, še bolj zanimivo pa je, kako je trenč postal ključnega pomena v filmih in tako dobil prav posebno mesto v našem srcu. Nakup trenča je za vekomaj in četudi imate v omari le enega, je vseeno super. V tem primeru naj bo klasičen in povsem navaden, bež barve in z lepimi gumbi.

Massimo Dutti

Blazer

Klasičen je seveda črn, a zraven lahko dodamo prav vse barve in kombinacije, od usnjenega do tistega čudovitega in izposojenega iz moške garderobe, na karo vzorec. Ključnega pomena je, da je dovolj dolg in dovolj širok, da ga lahko nosite tudi s puloverjem.

Mango

Midi obleka

Ta čudovita dolžina je za vse ženske in kar je odlično, je, da se poda vsem postavam. Ključnega pomena je potem obutev, ker naj bi zahtevala pete, a danes vemo, da jo ženske nosijo tudi s supergami in prav tako izgleda popolno.

Stories

Bluza z velikim ovratnikom

Kot nas je naučila princesa Diana, bo bluza z velikim ovratnikom vedno v modi, ni izjem. Izberite belo in povsem navadno, a naj bo ovratnik poseben, denimo z vzorcem, čipkast ali preprosto velik in okrogel. Lepa je samostojna, pa tudi v kombinaciji z jakno ali blazerjem.

Mango

Plisirano krilo

Plise je nedvomno material, ki nas spremlja od vedno. Lep je bil na naših babicah in mamah, lep je danes. Tudi v tem primeru nima obdobja ali starosti, je za vse in za vekomaj. Plisirano krilo v midi dolžini je čudovit kos, ki ga lahko nosimo prav vsak dan, tudi z usnjeno jakno.

Arket

Udobne kavbojke

Še en kos za dober stil. Pri kavbojkah mi je všeč to, da jih lahko nosimo z elegantno bluzo in petami, pa tudi s supergami ali natikači in navadno T majico. Kos, ki ga imamo in nosimo vse, zato je zelo pomembno, da izberemo prave za našo postavo: visok pas, udobne, prava barva in dolžina.

Zara

Športni copati

So ključni za sodobno življenje in tudi zato, ker jih danes obujemo povsod, k elegantnemu kostimu ali plisiranemu krilu. Prava investicija in če so beli, usnjeni, kvalitetni, potem že vemo, da bodo trajali leta in leta. Pomembna je tudi nega, ker lepe superge niso nujno nove, so pa negovane in čiste.

Veja

Pletena torba

Od vseh kosov je ta edini povsem spomladansko-poletni. Omenjam jo zato, ker smo ženske s torbicami marsikdaj v zadregi, ta pa rešuje vse situacije. Ima veliko prednosti, predvsem velikost, ker vanjo spravimo vse in potem ta čudovit boho-gipsy pridih, ki vedno spominja na svobodo in dopust.

Mango

Za osnovne kose je vedno dobro, če odštejete malo več denarja zato, da kupite kvalieto. Kot rečeno, so osnova za dober stil, zato vam nikoli ne bo žal.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.