Znova navdušene nad retro kombinacijami

Nova sezona je tudi letos prinesla kar precejšen poudarek na pretekle stajling zgodbe, znova pa se oziramo predvsem po modi in modnih kombinacijah 90. let. Ravno slednje so še posebno lepe to pomlad in kot kaže, bodo mnoge izmed teh z nami ostale vse tja do pozne jeseni, morda še dlje. Naj povem, da ne gre za nekakšno noviteto, saj smo jih z navdušenjem nosile že lani, predlani ali še prej, pa vendar že ob hitrem pogledu na kolekcije postane povsem jasno, kako zelo IN so do danes postale nekatere modne zgodbe.

Love Shack Fancy pomlad 2021

Majica & Slip obleka

Dvojec, ki je veliki povratek doživel že pred leti, potem za trenutek stopil v ozadje, to pomlad pa znova prevzel pomemben del modne scene. Tokrat ni nujno, da si pod obleko nadenemo T majico, saj je to lahko tudi tanek puli, top z napihnjenimi rokavi, srajca ali celo romantična bluza, medtem ko prav tako ni obvezna svilena, slip obleka, kot smo je bili vajeni pred nedavnim. Z lahkoto preizkusimo še druge modele, sploh so odlične krajše obleke s poudarjenimi naramnicami, cvetlični potiski in celo pleteni modeli. Obleko pa z lahkoto zamenjamo tudi za kombinezon, ki je te mesece že postal obvezni del naše spomladanske garderobe.

Dvodelni komplet

Svojo popularnost nadaljuje tudi v to pomlad, sploh pa ne moremo pozabiti na prelepi dvojec crop topa in elegantnih hlač. Opcij je ogromno, vse od tistih službeno obarvanih, pa do tistih super nežnih, s čipko in kvačkanimi kosi. Vsem seveda ostaja skupen ozek, poudarjen visok pas, kjer tokrat resnično ne gre izpustiti dodatka usnjenega pasu.

Staud pomlad 2021

Debela jopa & obleka

Gre za kombinacijo, o kateri je bilo letos že ogromno povedanega in vse kaže, da bo oziroma je to že postal eden najbolj zaželenih ženskih outfitov te pomladi. Verjetno se skrivnost dotika prav združevanja mehkobe in prijetnosti z romantičnostjo in ženstvenostjo, velik plus pa je tudi dejstvo, da lepo pristoji tako mlajšim kot starejšim generacijam. Jopa naj bo krajša, stisnjena v pasu, morda celo z odkritimi rameni, napihnjenimi rokavi in/ali opaznimi gumbi, ali pa po drugi strani daljša, debelo pletena in odpeta.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.