Ko Chanel izbere roza barvo, vemo, da bo trend

S to barvo imamo ženske različen odnos. Za nekatere je simbol ženstvenosti in lepega, za druge je le barva za mlada dekleta. Sama sem v prvi kategoriji in iskreno mislim, da je roza barva primerna za vse, seveda pa drži, da ima veliko različnih odtenkov, od zelo svetlega in skoraj nude do barve fuksije. Lahko torej zaključimo, da ima vsaka izmed nas svoj roza odtenek, česar se nedvomno zavedajo tudi pri znamki Chanel, in ko pogledamo njihovo poletno kolekcijo, nam je jasno, da je svet v roza barvi veliko lepši.

Chanel poletje 2021

Kako jo kombinirati

Samostojno ali z belo, ki jo zelo nežno omili in nam tako omogoča, da izberemo tudi kakšen kos v zelo intenzivni roza barvi. Chanel nam predlaga prav cele outfite v roza barvi in kot vidite, gre za izredno prijetne in elegantne kombinacije. Uporaba pliseja, svile, volančkov govori o čudoviti nežnosti, ki jo roza barva zahteva.

Kako izbrati prave dodatke

Odvisno od sezone. Pozimi je roza barva, ki deluje tudi s črno, zato si lahko omislimo črne modne dodatke (torbica, pas in salonarji ali čevlji), poleti se odločimo za bele dodatke ali za dodatke ton na ton. Vseeno je treba paziti na različne roza odtenke, saj je denimo nude barva tista, ki lahko vsebuje malo več bež barve in bo zato, zraven roza, preveč izstopala. Armani nas je naučil, da gre roza tudi z rdečo, a to je povsem stvar okusa in počutja.

Chanel poletje 2021

Smo kdaj prestare za roza?

Seveda ne. Roza je tudi stvar počutja, včasih nismo za preprosto zato, ker smo v določenem življenjskem obdobju, ki od nas zahteva malo več črne, roka, usnja, ali preprosto kakšno drugo barvo. Tudi prav. Kar želim povedati, je, da roza nima pravil v smislu let, gre samo za počutje in zato, da ima vsaka izmed nas pravico biti “roza” takrat, ko si to želi.

Chanel poletje 2021

In ko izberete roza outfit, mu le dodajte bisere, Coco bi bila navdušena!

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.