Kako dobro nositi krilo z nizkimi čevlji

Marsikatera ženska se odreče krilu zato, ker ne mara pet. In seveda so vsa krila lepša s petami, a marsikdaj je tako, da pete res niso nujno potrebne. In seveda, ko govorimo o petah drži, niso vse neudobne; mnogo težav je povezano z višino in obliko kopita. V teh časih lahko vsaka najde primeren čevelj z rahlo peto za svojo hojo in postavo; pete so lahko kvadratne in zelo stabilne, male v smislu kitten heels in zelo modne, lahko so popolnoma nizke, kot pri balerinkah in mokasinih. Moda nam pomaga tudi s supergami, ki jih danes mirno nosimo s krili; torej ni več izgovora, zakaj ne nositi krila, saj je ta kos zelo priročen in tudi nezahteven, če imamo na sebi čevelj, ki je dovolj udoben.

Vir: Pinterest

Katera krila so najboljša z nizkimi čevlji?

Lahko si omislite skoraj vse modele, izključila bi le pencil krila (torej ravno krojena in oprijeta). Z nizkimi čevlji so najlepša plisirana krila, na A kot v starih časih, mini za tiste, ki to dolžino nosite, dolga zato, ker je to dejansko vsakdanja kombinacija.

Kaj pa nogavice?

Ena opcija je, da nosite hlačne nogavice v kožni barvi (sploh zdaj, ko prihaja lepo vreme, in črne bomo počasi pospravile; so pa te še vedno ok, če je tudi čevelj črn) ali kratke nogavice, ki morajo biti prilagojene čevlju. Za balerinke so iz najlona in res lahke, za mokasinke so lahko malo debelejše, a nujno barvite, za superge pa si omislite stopalke ali kratke nogavičke.

Vir: Pinterest

Kaj pa če niste visoke?

Nič hudega. Seveda imajo višje ženske prednost, ker lahko vedno obujejo nizek čevelj in njihova višina ne po trpela, a tudi ženske manjše rasti so ljubke z nizkimi čevlji. Prej bi rekla, da je težava v glavi in percepciji, saj imajo nekatere občutek, da morajo s krilom nujno nositi pete. Dober trik je, da izberete balerinke ali mokasinke z vzorcem, denimo živalskim, in tako postane čevelj neke vrste “točka presenečenja”, ki pritegne vso pozornost, kar je super.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

1 komentar

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.