Stajling dneva: svetel kostim

Drage bralke in čudovite ženske,

Bizarno je vse, z aprilom vred, ki nam ponuja enkrat spomladansko vreme in drugič sneg. Z eno nogo sem že močno pripravljena na barve, lepo vreme in vse dobro, kar nam bo moda prinesla, z drugo imam občutek, da sem globoko v zimi, ki nas nikakor noče zapustiti. In tako je tudi z ostalimi stvarmi. Te so se nalepile na nas kot bi bile druga kože in zdaj si samo želim pod vroč tuš, da gredo iz mene, iz nas in da si nazaj vzamemo normalno življenje. Imam srečo, ker sem obkrožena s stvarmi, ki od mene zahtevajo veliko energije in koncentracije, kar pomeni, da nisem skozi v primežu slabih novic in strahu, ki je že postal del vsakdana. Prepričana sem, da zmoremo, pravzaprav še več, da lahko marsikomu pokažemo pot. To je čas intuicije, čustvene inteligence in prilagodljivosti. Ne obupajte. Največji veter nas ne bo zlomil zato, ker imamo globoke korenine. Vabim vas, da se vse skupaj prepognemo, preprosto to. Imejte miren teden in naj bo vse dobro.

Prav noro dobro sem se počutila v tem kostimu, srečno, sveže in zelo udobno. Videla sem ga tudi v drugih barvah, a ta odtenek bež barve ostaja zelo moj in zelo priljubljen. Odločila sem se za malo barv, ker je bil takšen dan, nekoliko bolj umirjen in tih, ampak sem prav uživala v lepem vremenu in z novim nahrbtnikom, ki je sicer že dobil nogice, ker je postal Sofiin. Kostim sem poskusila tudi z bež supergami in je odlično deloval, a vseeno ostajam zvesta visokim petam in zdi se mi, da v teh časih potrebujem malo več samozavesti zato, da se v svoji koži počutim dobro in dovolj močno, da prebrodim vse te državne in izvendržavne nebuloze. Na koncu me vedno reši moda, kot beg iz realnega življenja, ki je name od nekdaj dobro deloval. A kaj ko si vseeno želim malo več normalnosti in inteligentnih pristopov.

Moj stajling je sledeč: komplet, bluza, obroč za lase in nahrbtnik Primark, salonarji Guess, prstani Marni in Accessorize.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

4 komentarji
  1. Čudovita kombinacija 🙂 res deluje lepo, sveže!
    Draga Lorella: vam res zelo pristajajo petke in če jih nosite z užitkom, jih dajte! 🙂

    Meni je posebej “padel” v oči prstan z rožicami – verjetno zato, ker imam tudi zelo rada cvetje. Zeeelo lep!

    Pozdravček na Primorsko, v upanju, da nas nizke temperature kmalu zapustijo!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.