Modne bleščice tega tedna

Za nami je čudovit, s toplim spomladanskim soncem obsijan teden in naša modna podoba že dobiva tiste prave, svetle, nežne in živahne odtenke tople sezone. Pravi bum zato doživljata tudi modna in lepotna scena, ki iz tedna v teden ponujata lepše kolekcije in njihove kampanje, v katerih bomo lahko uživali vse tja do konca poletja. Poglejmo nekaj tistih, ki so zaznamovale pretekli teden:

Modna hiša Zimmermann svoje prelepe, ženstveno navdihnjene kreacije letošnje pomladi tokrat prenaša tudi na področje denim kosov, kjer so pripravili 15 retro navdihnjenih kavbojk, kombinezonov, jeans srajc in še česa.

Zimmermann Denim pomlad 2021

Izredno svežo podobo je to pomlad ponudila znamka IRO, ki je za obraz nove kampanje izbrala znani model Edito Vilkeviciute.

IRO pomlad 2021

Po eleganci je zadišalo tudi pri Ralphu Laurenu, pri katerem novi katalog letošnje tople sezone zajema kar 39 dodelanih stajling idej.

Ralph Lauren pomlad 2021

Privlačna je spomladanska kampanja Calvin Klein z naslovom #mycalvins, v kateri tokrat blesti mlada Kaia Gerber.

Calvin Klein pomlad 2021

Italijanska znamka Loro Piana te dni v ospredje postavlja torbico z imenom Sesia, v kampanji pa jo nosijo modela Natalia Vodianova in Malika Louback ter igralka Tong Liya.

Loro Piana pomlad 2021

Kako zelo kul so modeli kavbojk znamke Wrangler v novi kampanji kolekcije z naslovom Women’s Heritage, ta hip dokazuje model Georgia May Jagger.

Wrangler pomlad 2021

Nenazdnje pa moramo omeniti tudi povratek Monice Bellucci v vlogi obraza modne in lepotne hiše Dolce & Gabbana, ki v novi kampanji predstavlja njihovo linijo torbic Devotion.

Dolce & Gabbana pomlad 2021
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.