Popestritev z detajlom umetnega krzna

Jeseni lahko popestrimo svojo garderobo na različne načine. K ustvarjanju popolnega videza pripomorejo živahne barve, zanimivi kroji in modni detajli. Eden izmed modnih detajlov, ki je ne glede na modne smernice vedno v modi, je detajl umetnega krzna. Tega lahko najdemo na različnih kosih oblačil pa tudi modnih dodatkih, to jesen in zimo pa je viden predvsem na različnih jaknah in plaščih. Te največkrat popestri okoli vratu in rokavih, možnosti pa je izredno veliko in vsaka je na svoj način edinstvena. Največkrat jakne in plašče spremljajo poleg umetnega krzna tudi barve; od pastelov roza in modre, pa do bolj udarnih tonov, kot je oranžna, rdeča in rumena.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Romwe
River Island

Barviti detajl umetnega krzna pa lahko vnesemo tudi s pomočjo modnih dodatkov; kar veliko različnih modnih znamk ponuja zanimive modele torbic; od majhnih pa do nekoliko večjih. Vendar vam svetujemo, da izberete raje manjše, odlična modna izbira je clutch oblika. Če ste ljubiteljice šalov, naj bo ta to jesen in zimo iz umetnega krzna, ta v hipu spremeni kakršno koli jakno, blazer ali plašč, ki ga imate na sebi. In zelo lepo pristaja različnim slogom oblačenja ter mu doda kanček luksuznega videza.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
Babs
Topshop

In še nazadnje lahko krzeni modni detajl najdemo v obliki priljubljenega pom poma. Ta lahko popestri športne copate; nosite jih na jeans hlače, preprosto t shirt in jakno, in športni copati s pom pomi bodo poskrbeli za statement detajl. V prihajajočih hladnejših mesecih pa lahko izberete kapo s pom pomom (oziroma cofom). Tovrstne kape spadajo med must have v zimskem času, saj skrbijo, da nas ne zebe v glavo in ušesa ter so še vedno izredno modne. Izberite barvo kape, ki najbolje pristaja barvi vaših las, torej v mislih imejte kontraste.

vir: Pinterest
H&M
vir: Pinterest
vir: Pinterest
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

2 komentarja
  1. Cudovite ideje, vsakega po malo, od namgov za krznene plasce, torbice, ovratnike oz sale, cofke.., seveda ne iz pravega krzna, do kap in se cesa…, pa tako drzno vse, a vredno posnemanja…hvala tudi za nazoren prikaz na fotkah

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.