Popolna kombinacija karo vzorca in pastelov

Čudoviti pasteli so nas navdušili ne glede na letni čas. Ti so prisotni čez vse leto na različnih modnih kosih, a ta hip jih je mogoče videti tudi v čudoviti modni kombinaciji s karo vzorčkom. Fashionistke so jih vzljubile in jih na sto in en način vključilo v svoje stajlinge, ve pa lahko podobno naredite z različnimi modnimi kosi. Prvi modni kos, ki izstopa, je karo jakna v pastelnih barvah; to lahko najdemo v različnih krojih. Od daljših, ki izpadejo izredno šik na jeans hlačah in preprostih topih, do krajših, ki izpadejo lepo na maxi oblekah, ki so must have čez vse leto. Karo jakna v pastelih spada pod statement kos in le-tega lahko najdete pri različnih modnih znamkah od bolj dostopnih za vsak žep do tudi bolj luksuznih znamk.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Ostali karo kosi, ki jih lahko uporabite v svojem vsakdanu, so hlače, krila, srajce in obleke. Te kombinirajte z ostalimi modnimi kosi, ki naj bodo enobarvni, po možnosti v odtenkih, ki pristajajo na pastele. Če bodo vaša izbira nevtralni odtenki, preprosto ne morete zgrešiti. Tisti, ki pa si želite iti korak dlje, uporabite trik modnih strokovnjakinj in si omislite matchy-matchy outfite. Torej naj bo jakna in spodnji del v istem odtenku in seveda s karo vzorčkom. V zimskem času naj bosta vaša modna izbira blazer in elegantne hlače, ki jih skombinirate s športnimi copati, s katerimi boste uravnovesile eleganten ter športen look.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

V prihajajočih mesecih, ki bodo veliko bolj topli, pa posezite po kratkih hlačah (ki bodo hit to pomlad in poletje) in bolj ohlapni jaknici. Če imate raje krila, pa izberite matchy matchy kombinacijo z midi krilom z visokim pasom in crop topom.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.