Frey Wille tokrat navdušuje s kolekcijo Paul Gauguin

Paul Gauguin je bil eden pomembnejših predstavnikov postimpresionizma in simbolizma. Slikar samouk, ki je kariero začel kot mornar in kasneje borzni mešetar, je v slikarstvu iskal pristnost in prvinskost, kar je razvidno v njegovi tematiki – kmečki motivi iz Bretanije in pejsaži s tihomorskih otokov. Gauguin je uporabljal močne konture in tehniko nepretrganih ploskev. Kombinacije barv, v katerih prevladujeta rdeča in rumena, ustvarjajo vtis domišljijskih sanjskih pokrajin in postav, je zapisano v Velikem svetovnem biografskem leksikonu.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Frey Wille, priljubljena znamka prestižnega nakita in dodatkov, se je poklonila slikarju in tako ustvarila novo kolekcijo, prežeto s francosko Polinezijo. Prevladujejo rdeča, oranžna, zlata in rumena, ki tvorijo edinstvene kose. Frey Wille nam že vrsto let ponuja prepoznaven slog, z občutkom za detajle in kakovostjo, ki je vedno na samem vrhu. Gauguinova kolekcija je ravno prav sveža in živahna, da lahko popestri tudi zimske dni in seveda postane najboljša prijateljica poleti, ko tako ali drugače stavimo na barve sončnega vzhoda.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Francoska Polinezija, s svojimi barvami, vonjavami in romantičnim vzdušjem, ostaja sanjska destinacija in hkrati tudi idealno potovanje za vse tiste, ki si želijo okusiti kos nebes na zemlji. Me ne čudi, da je na prvem mestu seznama poročnih potovanj in tudi sama bi jo z veseljem obiskala. Ta linija nakita zna vzbuditi prav posebne emocije: močni kosi pripovedujejo zgodbo in so kot običajno zelo prepoznavni.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Kot ženska lahko samo dodam, da so mi zelo všeč detajli. Vedno sem bila pozorna na majhne stvari, kot so lahko mini uhani ali prstan, ki ima svojo zgodovino. Lani me je doletela čast, da sem lahko šla na Dunaj in pobližje spoznala ustvarjalni proces, ki se skriva za tem nakitom. Bila sem očarana. Mislim, da ne gre le za modne dodatke, ki jih nosimo in začutimo, gre za zgodbe, ki sežejo daleč v preteklost in so prežete z umetnostjo.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

4 komentarji
  1. Draga Tamara, ja, seveda, bom dala kar spisek (izdelke Too Faced najdeš v Sephori v centru Trsta, pri nas jih ni):

   puder Too Faced Peach Perfect, barva natural beige
   korektor Catrice liquid camouflage 001
   blush Sleek light 373 in Too Faced born this way Honey
   Na očeh: paleta Isadora 80 saprkling nights
   Eyeliner Too Faced Better than sex
   Maskara Too Faced Better than sex
   Lipgloss Too Faced Raisin the Roof

   Naslednjič naredim tutorial! Objem xoxo

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.