Popolno udobje doma

Drage moje, najprej kratek uvod: veliko raje pišem o trendih za v svet, kot pa o tistih, ki jih nosimo doma. Ampak v tej situaciji je že tako, da tudi sama raziskujem nove poti in čeprav jih marsikdaj težko sprejmem, nimam kaj, verjamem le v boljše čase. Kot veste nam zdaj moda ponuja res veliko kosov za življenje doma, ali bolje rečeno življenje brez pretiranega direndaja, saj ni rečeno, da smo ves čas zaprte notri. Vseeno so se trenirke spremenile v kose iz moherja in volnene hlače so zamenjale kavbojke. Zdaj prihajajo še muckaste balerinke, zato srčno upam, da nam bo ostalo vsaj svileno perilo, ker res ne bi rada zamenjala lepih spodnjih hlačk za tiste kratke in volnene. Saj se razumemo, kajne?

Vir: Mango
Vir: Mango
Vir: Mango
Vir: Mango

Če pa si želimo biti lepe, udobne in urejene tudi doma, lahko stavimo na svetle in nevtralne barve, kot so smetana, bež in bela kava, zato, da razbijemo monotonost črne in sive. Če pa ste vseeno za sivo, nekoliko bolj klasično trenirko ali pletenino, tudi prav, a naj bo svetla in ne temna, saj bo tako delovala preprosto lepše. Pazite tudi na kakovost materiala; same vemo, kako znajo kosi “za doma” postati razvlečeni in polni muck, kar se običajno ne zgodi, če jih pravilno negujemo in zanje lepo skrbimo.

Vir: Mango
Vir: Mango
Vir: Mango

Še en dober nasvet za čisto ok stil doma je ta, da ne izberete kompleta ali pač trenirke v spodnjem in zgornjem delu, bolje je, če vse skupaj razbijete. Torej hlače lahko kombinirate tudi z belo bluzo, zgornji del pa bo super s kavbojkami. Važno je, da oblike niso oprijete, temveč udobne in da se v njih lahko dobro gibljete. Danes imamo res veliko primerov, kako nositi trenirko na drugačen način in mnogokrat je tako, da kose razbijemo z drugimi, ki niso tako športni. Tudi dodatki lahko poskrbijo za razliko in včasih je tako, da dodamo samo eno broško ali pentljo v lase in je skupek vsega veliko bolj urejen. Skratka: domišljija naj ima prosto pot.

Vir: River Island
Vir: Nili Lotan
Vir: Olivia Von Halle
Vir: Allude
Vir: Max Mara

Mislim, da je najbolj pomembno naslednje: poskrbimo, da je življenje vedno pestro in zanimivo ter da smo same sebi všeč.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.