Poroka leta

Poroka leta je mimo; Meghan in Harry sta nam podarila čudovit, sončen dan, v slogu ljubezni, lepih oblek in razkošja. Mimo je še ena pravljica, ki smo jo kar dolgo čakali, a vse kaže, da se evforija okoli tega dogodka še vedno ni umirila. Ona lepa kot vedno in zelo enostavna v obeh oblekah, prvi popolnoma gladki, Givenchyjevi, in drugi malo bolj seksi, ki pa je nosila podpis Stelle McCartney. Zdi se mi, da ni niti malo odstopila od svojega sloga in prav čudovito nežna je bila s šopkom rož, ki jih je nabral njen bodoči mož kar na vrtu. Od vseh trenutkov si bomo najbolj zapomnili tistega z Meghan in princem Charlesom, ki jo je pospremil do oltarja; do tistega trenutka je Meghan hodila sama, samozavestna in močna ženska, ki se je te dni žal ukvarjala s trači okoli njene družine, a srčno upam, da ji s temi niso pokvarili najlepšega dne.

Harry in Meghan – ona v obleki Givenchy
Meghan
Meghan
Harry in Meghan
Harry in Meghan
Meghan v obleki Stelle McCartney
Meghan v obleki Stelle McCartney

Harry je bil še najbolj ganjen in zelo mi je bil všeč trenutek, ko jo je zagledal in ji rekel: “Izgledaš vrhunsko … imam veliko srečo.” Zdi se mi, da so se prav v tem momentu zrušili stereotipi okoli navidezno hladne kraljeve družine; Harry, William, Meghan in Kate so poskrbeli, da je v palačo prišel povsem nov veter, zelo prijeten, sodoben in nekoliko bolj normalen. Tudi gostje na poroki so bili nekaj posebnega, saj je bilo veliko parov iz mednarodnega jet seta, med katerimi so po lepoti nedvomno izstopili George Clooney in Amal ter David in Victoria Beckham. Ona sicer v temno modri, že skoraj črni barvi, kar za poroko ni nikoli priporočljivo, a za tako veliko ikono stila lahko le rečemo, da zna obleči karkoli in biti super lepa.

Amal in George Clooney
David in Victoria Beckham
Lady Kitty Spencer
Gostje
Kate s hčerko

Oči so bile uprte tudi v Lady Kitty Spencer, sestrično Williama in Harryja, manekenko in obraz znamke Dolce in Gabbana. Bila je prav brezhibna v zeleni kreaciji s podobo, ki je bila ravno prav vintage. Kate Middleton je, za prvo uradno prireditev po poroki, izbrala svetlo rumeno McQueenovo kreacijo; kritizirali so jo zato, ker je izgledala že skoraj bela in bela je na porokah prepovedana barva, zaradi neveste, osebno pa menim, da je bila Kate kot običajno na svojem mestu in Meghan prav gotovo ni zasenčila. Njena ljubka otroka sta poskrbela za zelo dolgo nevestino vlečko, ki je bila pika na i, najbolj razkošen del cele kreacije.

Kate in Meghan na dan poroke
Kate in Meghan na dan poroke

Prve raziskave kažejo, da so bili ljudje bolj navdušeni nad Kateino poroko in podobo; v resnici je bila njena čipkasta obleka bolj razkošna in opazna, sicer pa gre za dve povsem drugačni ženski, ki imata tudi drugačen stil. Obe sta pa nosili staro tiaro, kot simbol preteklosti in tradicije. Hvala bogu, smo ženske različne, tako da ima lahko vsaka svoj stil, svojo interpretacijo mode in svojo zelo osebno noto. Meghan in Harryju  čestitamo in srčno upamo, da bo njuna pravljica trajala za vekomaj.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja
  1. Kljub temu, da mi je Meghanina obleka zelo všeč, sicer spominja na poročno švedske princese Victorie, pa moram priznati, da Kate ostaja simbol stila in gracioznosti. Drugače pa zelo zanimiva ideja za “somthing blue” – podplat salonarja v modri barvi.

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.