Vedno lepša in elegantnejša Melania

Ne vem, kakšna se zdi vam, a sama sem prav ponosna, da jo imamo. In da je prva dama. Pa ne ravno običajna, pač prva dama, da te kap, s stilom, ki ga nismo videli že 50 let. Melania Trump je očarljiva, tako brezhibna, da je kar boleče, in tako “na svojem mestu” ter modro tiha, da lahko le ugibamo, kaj se ji plete po glavi. Nisem človek, ki bi jo gledala skozi njenega moža, ker me on niti najmanj ne zanima, vidim samo njo in zdi se mi, da je v njej toliko poguma in brezhibnosti, da je posala prava ikona. Američani so se vanjo zaljubili počasi, a vztrajno in vedno več je takih, ki jo znajo gledati onkraj predsednika ter spoštujejo njene odločitve, tudi modne. Moda je pač kanal, preko katerega komuniciramo, kakšni smo, kakšno življenje imamo ter kaj nam je všeč. Beli klobuk, ki ga je nazadnje izbrala za gala večerjo, ki jo je sama priredila v beli hiši, pa je statusni simbol in tudi element, ki kar kriči o njeni samozavesti. Močna in čudovita Melania je ženska, ki je ne najdeš za vsakim vogalom in marsikdaj mislim, da je prav ta njena moč očarala Trumpa.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Njena organizacija prve pomembne večerje je bila brezhibna, tako kot božični okraski v beli hiši, v katere smo lahko samo strmeli z odprtimi usti. Nekateri so sicer pripomnili, da je bilo vse zelo sterilno, sama pa menim, da so udarili mimo, saj je bila bela hiša lepa in bogata, kot še nikoli. Njen dotik in okus sta prisotna povsod; iskreno dvomim, da bi Donald zmogel kaj podobnega in prav tako sem prepričana, da ima Melania v sebi zelo veliko elegance, ki je prav prirojena, saj se tega ni moč naučiti.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Žal mi je, ko se je dotaknejo moževi škandali, ker postanejo vsi strašno pametni in si ne upam misliti, kako je pravzaprav na njenem položaju, saj menim, da ni enostavno. Všeč pa mi je njena nedostopnost v smislu, da zna molčati in ne dela dram, vsaj v javnosti, za zidovi svojega doma pa je najbrž druga zgodba, a vsakič znova dokazuje to povsem žensko moč, ki očara svet. Pri stilu in oblačenju ji pomaga brezhibna postava, a kot rečeno, če ne bi imela smisla za modo, bi bilo vse brezpredmetno. Tako pa svet prav čaka na njene oprave in izbire, ki so povsem drugačne od tistih, ki jih vidimo denimo pri Kate ali Meghan. Melania ne deluje skromno, najbrž tudi zato, ker je visoka in postavna ženska, z zelo močno prezenco.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Lahko bi napisala še ogromno o njej, a menim, da so fotografije tiste, ki največ povedo.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

4 komentarji
  1. Draga Lorella:),
    Mislim enako kot si zapisala, nedvomno ji ni lahko, a vendar kjer koli se pojavi blesti. Všeč mi je, ker je močna oseba in ni tipična “čvek opravljivka”, kar mnoge moti….zasebnost je le zasebnost….da o eleganci in o izbranem okusu niti ne govorim….bodimo raje ponosni:)….
    Objem, Karin

  2. Draga Lorela, odlično si napisala in opredelila Melanio. Se popolnoma strinjam s tabo. Sem tudi jaz ves čas ponosna, da je prva dama prav ona in slovenka. Moti me, ko slovenski mediji, predvsem bolj rumeni jo kritizirajobin slabe zgodbe o njej pisejo, govirijo. Ona pa s tihim ponosom in svojo notranjo mocjo pelje svojo vlogo prve dame vedno bolje naprej. Vsakic se veselim, da vidim, kako se bo z izbiro oblacil in skozi modo izrazila. Vsekakor se vidi, da ji je oblikovanje in moda v krvi, v njenem talentu.

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.