Poudarek ramen tokrat pomemben element vsakdanje podobe

Modni trendi so tu zato, da nam predlagajo nove podobe, nove elemente in nove stajling poti, vsekakor pa niso tu zato, da bi nam vsiljevali nekaj, kar morda ne sodi v naš vsakdan. Tudi sama prisegam na to, da se je z njimi vredno pozabavati ter si z njihovo pomočjo dovoliti look, ki ga sicer morda ne bi vključile v svoj osebni stil, pa vendar ne za vsako ceno. Tu so modne smernice za mlajše in tudi za tiste nekoliko starejše generacije, vse bolj jasno pa je, da so ene in druge iz sezone v sezono bolj pomešane med seboj. Všeč mi je, ko ženska ne dovoli, da se zaradi njene starosti okoli nje postavijo stroge omejitve, a hkrati močno spoštujem vse, ki se dobro zavedajo zmožnosti lastne postave, torej kaj in kako pravzaprav sodi na njihovo telo.

Poulični stil
Poulični stil
Poulični stil
Poulični stil
Poulični stil
Poulični stil

Letošnja topla sezona (če ji zaenkrat sploh lahko tako rečemo) v velikem slogu nadaljuje svoj retro pohod, ki je več kot očiten pri mnogih krojih, materialih in še posebej pri posameznih detajlih. Med slednje sodijo tudi poudarjena ramena, ja, prav tista iz 80., od katerih v resnici bežimo že vsaj dve desetletji. Moška garderoba je to pomlad in poletje velik navdih marsikateri stajling zgodbi, a če si položimo roko na srce, gre pogosto za kose, nad katerimi bi se še dve leti nazaj zgražale in prepričana sem, da nas bo trenutno navdušenje nad njimi v kratkem tudi povsem minilo.

Moschino
Balmain
Balenciaga

Poudarjena ramena z napihnjenim krojem, z volančki in naborki, s podložki in široko obliko so vse prej kot enostaven detajl, ki pristaja le redkim. Vsekakor je to odlična izbira za vse, ki ljubite pozornost, odštekanost in nekoliko pretiran look, pa vendar se jim ni pametno povsem predati, saj lahko kaj hitro delujemo kot maškara. Odlična plat tovrstnih blazerjev, oblek, bluz in topov nasploh je ta, da posledično naš spodnji del deluje ožje, drobneje, sploh ko tesno poudarimo le pas. Odločitev je seveda povsem vaša, pri kupovanju in stiliranju pa v mislih le ohranite dejstvo, da gre za nekoliko zahtevnejše kose, pri kombinacijah katerih je potrebno več premisleka in vsekakor tudi več kritičnosti.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.