Pozabite na dolgočasne torbice

Trendi za pomlad in poletje so postregli z obilico novosti na področju mode in lepote. Prava paša za oči pa so modne smernice torbic, ki bodo navdušile še tako zahtevne fashionistke. Na področju barv ima svoj moment oranžna, ki poskrbi za statement na vašem videzu. Takoj za njo so ostale živahne barve, kot so na primer rdeča, rožnata, rumena, modra in zelena. Pri izbiri nove barvite torbice se ne bojte tvegati, saj je uspeh zagotovljen pri popestritvi svojega videza.

vir: Pinterest
vir: Yuzefi
vir: Pinterest
vir: The Row
vir: Pinterest

Če imate rade potiske, je vzorček rožic pravi spomladanski hit tudi na torbicah. Tovrsten model pride do izraza na različnih opravah, še posebej, če je ta enobarvna. Nosite jo lahko na kombinacije z dolgimi oblekami, ki so prav tako modne to toplo sezono. Pristajajo pa tudi na kombinacije z hlačami, kot je na primer jeans in navadna T majica. Prav tako so vsestranske torbice iz rafije, ki jih lahko nosimo na sto in en način v vsakodnevni modi. Kar se tiče oblik, pravila ni, saj so modni tako večji kot manjši modeli torbic.

vir: Pinterest
vir: Gucci
vir: Dolce&Gabbana
vir: Pinterest
vir: Prada

Trendi pa napovedujejo nadaljevanja mikro trenda, torej izredno majhnih torbic. Te so že lani navduševale modne navdušenke in letos so te še bolj zaželene. So idealne za sprehode ali drugačne priložnosti, ko ne potrebujete veliko stvari s seboj. Nekatere kombinacije mikro torbic pa vključujejo plastenje, majhno torbico preprosto pritrdite na večjo. Med dizajni pa so korak pred ostalimi oblikami kvadratne, boxy torbice. Le-te velikokrat spremljajo različni detajli, kot je veriga v metalni barvi, ki poskrbi za dodatno popestritev. Ker je kvadratna oblika že tako posebna sama po sebi, so največkrat tovrstni modeli torbic v nevtralnih barvah, kot so bež, bela in črna. Kateri novi trend torbic pa je prepričal vas?

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir:Jacquemus
vir: Pinterest
vir: Gu_de
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

2 komentarja

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.