Karamelni balayage je barva las letošnjega poletja

Pravijo, da gre za odtenek, ki navdušuje vse ženske, kar seveda pomeni, da tudi tiste v Hollywoodu. Balayage že poznamo, gre v resnici za pramene, ki se zgodijo le na konjicah tako, da izgledajo veliko bolj naravno in nevsiljivo v primerjavi s tradicionalnimi prameni od korenine navzdol. Da bi s pobarvale celo dolžino, je v resnici nesmiselno in tudi naporno, saj je s prameni tako, da jih bomo potem skozi popravljale in potrebovale veliko obiskov pri frizerju.

Vir: grazia.it
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Moda neprestano postavlja v ospredje naravno lepoto, zato je rjava barva las letos tako lepo prišla do izraza. Deluje naravno in na soncu se lepo lesketa, saj imajo običajno rjavolaske tudi nekaj rdečega pigmenta, ki se v toplih mesecih spremeni v medene tone. Karamelni balayage je torej rjava s svetlejšimi prameni, ki pa niso blond, prej bi lahko rekli, da so malo manj rjavi in rahlo rdeči. Rezultat je zanimiv, saj je pričeska po svoje razgibana, sprememba pa je minimalna. In na soncu se bodo prameni tako ali drugače posvetlili.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Selena Gomez in Kaia Gerber sta bili med prvimi, ki sta si uspešno omislili tovrstno barvo. Sicer se sama sprašujem, ali gre za barvane lase ali za povsem naravno barvo las, ki zna pri mladih dekletih imeti res veliko različnih odtenkov. Kakorkoli, ta odtenek je ženske navdušil in tako so frizerji v hipu zagrabili priložnost in postavili karamelni balayage na prestol. Dejansko gre za barvo, ki je popolnoma v naših rokah, saj same določimo intenzivnost pramenov in tudi kje naj bi se nahajala. Nikar pa ne pozabite, da je predel pri obrazu še vedno najboljša izbira!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.