Preprosta eleganca Massima Duttija

Znamka, ki vedno navdušuje. Čeprav Massimo Dutti od nekdaj ponuja prečiščene linije, zelo enostavne, polne barve in odlične materiale, kot sta lan in bombaž, v njegovi modi ni nikoli nobenega dolgčasa. Pravzaprav nasprotno. Vse je prežeto s smislom za modo in sodobno žensko, ki dobro ve, kaj hoče, in izbere tudi udobnost. Nova kolekcija vsebuje kar nekaj kosov, ki so mišljeni za vsak dan, bodisi za pohajkovanje po mestu ali življene v pisarni.

Barve ostajajo enostavne in bazične: črna in bela, nekaj zelene in modre, prebliski drugih odtenkov, a vedno brez vzorcev. Zelo so mi všeč hlače, rahlo širše in mnogokrat v kombinaciji z blazerji, za poslovni videz, ki pa ne deluje zastarelo. Toplo pozdravljam kombinacijo med bež in belo, zelo šik in preprosto ter ravno prav poletno. Vsi kroji lepo zaživijo tudi s pomočjo pravih materialov, ki vedno poskrbijo, da nam Dutti ponuja odlično ravnovesje med ceno in kvaliteto.

Massimo Dutti

In nenazadnje so tukaj tudi kavbojke in torbice, ki zelo lepo dopolnjujejo videz.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.