Bele superge tudi čez poletje

Morda je prav ta hip za marsikatero res prevroče, a že prva osvežitev ali kanček hladnejši večer kar prikliče na plano nekatere najbolj ustaljene kose oziroma modne dodatke. Med slednjimi se vedno znova najdejo tudi bele superge, enkrat tiste super trendovskih modelov, spet drugič povsem retro oblik, kot jih recimo videvamo tudi te mesece. Dejstvo je, da so pogosto naša prva in najpreprostejša izbira, njihov čar pa je predvsem v nosljivosti, nešteto možnih kombinacijah ter prilagodljivosti, saj si jih namreč omislimo tako v najvišjih kot tudi v najnižjih temperaturah.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Povsem logično je torej, da so bele teniske znova pomemben element tople sezone, zares prikupno in mladostno pa delujejo v kombinaciji mini poletne obleke. Seveda se lepo dopolnjuje tudi z daljšimi, celo maksi dolžinami, prav posebno IN pa so ta hip superge s kompleti crop topa in izredno širokih, lahkotnih hlač. Za najbolj klasičen look so tu še vedno mini jeans krila, kjer to poletje za piko na i dodamo še kratek top ali kar zgornji del kopalk ter oversize, ohlapno srajco v beli, ki jo nosimo povsem odpeto ter s privihanimi rokavi.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Bele superge lahko to poletje dodamo tudi široko krojenim kombinezonom, znova so modne z elegantnimi kratkimi hlačami, seveda pa ne bomo zgrešile niti če izberemo najbolj ustaljeno pot – bele superge, kratke kavbojke in T majica ali še bolje, lahkotna poletna tunika v boho stilu.

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.