Presenetljiva Zara za pomembne priložnosti

Kot ena izmed najbolj priljubljenih high street blagovnih znamk na svetu je Zara nenehno na radarju modnih oboževalcev, zlasti ko gre za kapsulne kolekcije, ki prihajajo v trgovine Zara vsak mesec in se osredotočajo na trendovske modele za vsak dan. Tako prav vsako sezono Zara predstavlja več posebnih kolekcij. Poleg kolekcije Special Edition je Studio Collection ena izmed kolekcij, ki se je vedno najbolj veselimo. V pričakovanju tople sezone je tukaj kolekcija Studio, ki jo spremljajo čudovite, že skoraj avantgardne fotografije, pod katerimi se podpisuje legendarni fotograf Steven Meisel. Slednji pogosto sodeluje z znanimi high street blagovnimi znamkami, sploh če gre za posebne kolekcije, za predstavitveni video pa je poskrbel kreativni direktor Fabien Baron. In tukaj je nova Zarina kolekcija modelov, ustvarjenih za posebne priložnosti in, kot vidite, za vse starosti.

Skozi celotno linijo lahko opazimo več ključnih elementov, ki ustvarjajo eno najbolj posebnih Zarinih zgodb. Barvna paleta je preprosta in vključuje belo, črno in modre odtenke, medtem ko je izbira materialov veliko bolj razkošna in prinaša kombinacijo nežnih čipk, lahkih in prosojnih materialov ter na videz bolj grobih in težjih materialov, kot sta brokat in trpežno blago, izbrano za hlače. Med kosi oblačil izstopajo romantične obleke in razkošne bluze ter črtasti modeli, ki dajejo celotni kolekciji nepričakovano eleganco in drugačnost. Poudarek na romantiki v gotskem slogu prinašajo modeli, kot so kratek črn usnjen steznik in pestra izbira srebrnega nakita. Vsi ti elementi v kombinaciji z novimi modeli Zara dajejo praznični vtis, zato bodo odlična izbira za vse posebne priložnosti, ki jih prinašajo pomladni dnevi. Zara Studio je na voljo na zara.com.

Prihod nove kolekcije Zara Studio je povzročil navdušenje med ljubitelji znamke, pa tudi modnimi poznavalci. Namesto pričakovane kombinacije najbolj zaželenih trendov sezone Zara Studio Collection prinaša nepričakovano modno zgodbo, ki jo pripovedujejo romantični modeli z gotskim navdihom.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

1 komentar

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.