Pet duhovnih korakov za april

Morda se trenutno počutite žive in z novimi idejami, načrti, navdihi. Vaš duh se morda počuti pripravljen na nov začetek, saj vas spodbuja navdihujoča pomladna energija, ki nas vse vodi, da se ponovno rodimo. Zdaj imamo vse priložnost, da se ponovno rodimo kot posodobljena različica sebe. Sprejmimo ta nov začetek, pomlad je letni čas poln upanja in možnosti. Naša življenja bodo v prihodnjih tednih in mesecih preplavljena z močno rastno energijo. In me imamo moč, da z bogato, ekspanzivno energijo ustvarimo dobesedno, kar želimo. Tukaj je nekaj duhovnih nasvetov za april, da bo ta mesec res popoln.

Povežite se z energijo upanja tega časa

Letos to potrebujemo bolj kot kdajkoli prej. Zapomnite si, pomlad je čas upanja in sveže energije ter novih začetkov. Morda se zdaj ne zdi tako, a prav v tem trenutku nastaja novo življenje. In z njim nov potencial in nove možnosti. V tednih in mesecih, ki so pred nami, je torej vse mogoče. Pustite se navdušiti in sanjati na veliko, meja ni, so le v naših glavah.

Upočasnite tempo

Vaš duh se ta mesec šele prebuja. Ne pozabite, da je sezona rasti pravzaprav maraton in ne šprint. Zato prosim, ne imejte občutka, da se morate takoj potopiti v veliko akcijo oživljanja svojih spomladanskih namenov. Ta mesec so zgodnje jutranje ure povezane z načrtovanjem in pripravami, pa tudi s tem, da uživate prve dni pomladi, ki niso nikoli najbolj enostavni.

Vir: Pinterest

Raziščite svoje nove ideje z igrivim duhom

Bodite radovedne, saj je radovednost vedno povezana s kreativnostjo. Vzemite si čas in raziščite vse stvari, nad katerimi ste navdušene. Ne počutite se, kot da bi se morale zavezati čemur koli. Če si boste vzele čas za igrivo raziskovanje, boste hitro odkrile, katere ideje vas močno navdušujejo; tako bo lažje razumeti, katerim stvarem je treba dejansko posvetiti čas, da pride tudi do žetve.

Negujte svojo notranjo zemljo

Vrtnar to dobro ve: preden posadimo katero koli seme, mora biti zemlja dovolj bogata, da podpira novo življenje. Kaj trenutno potrebujeta vaše telo in duh, da zagotovita bogata, plodna tla, potrebna za ukoreninjenje novih semen? To je vprašanje bistvenega pomena, saj nismo vedno pripravljene na vse, ali vedno pri volji. Včasih je tako, da preprosto ni pravi trenutek …

Vir: Pinterest

Povezovanje s telesom

Po mesecih zime, ki smo jih preživele v osredotočanju na naš notranji svet, se ta mesec vračamo v svoja telesa. Naša fizična telesa se prebujajo po mesecih počitka. Kako se lahko zdaj znova povežete s svojim telesom in znova vnesete več telesne aktivnosti v svoje življenje? In to ne le zato, ker je poletje za vogalom in z njim kopalke, temveč zato, ker nujno potrebujemo gibanje, da normalno delujemo.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.