Prihaja čas roza barve

Delno zaradi dneva zaljubljencev v petek, predvsem pa zaradi bližajoče se spomladanske sezone. Tudi letošnja bo namreč nadvse romantična, zahvaljujoč tako krojem in materialom kot barvnemu naboru. Trendi na področju odtenkov namreč že danes glasno in jasno pripovedujejo zgodbo o nežnem, pastelnem naboru modre in zelene, bež in roza. Prav slednja znova obuja naš mladosten look, ki bo v naslednjih mesecih predvsem mešanica zapeljivosti in uradnosti. To torej pomeni, da bodo v poštev prišli predvsem kosi, ki bodo morda sicer delovali precej poslovno, a v resnici skoraj vedno v sebi nosili tudi tisti nagajivi, skoraj neresni del.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Pink odtenki bodo tokrat nihali med svetlimi, Barbie roza, povsem zbledelimi, ki mejijo že na nude in med nekoliko bolj ubitimi, umirjenimi toni, prvi in/ali drugi pa bodo več kot odlična kombinacija nekaterim preostalim barvam, sploh rdeči, oranžni in vsem nevtralnim. Vsekakor ostanimo pri pink kostimih, še posebej pri tistih s širokimi hlačami oziroma s kratkimi hlačami, zmagovalni kosi pa bodo tudi razkošne bluze, midi krila in celo trenči in usnjene jakne. Tokrat za razliko od lanske pomladi stopimo v bolj nepričakovane vode, kar zadeva kombinacije, ter si privoščimo tudi tisto, kar bi sicer po modnem “pravilniku” veljalo za zgrešeno.

The Mighty Company
Kenzo
Valentino
Vince

Izredno zanimivo pa je tokrat tudi dejstvo, da bo roza najpogosteje pristala ravno v družbi črne, kar sprva niti slučajno ne bi pripisali topli sezoni. In kje bomo še nosile pink odtenke? Vsekakor na glavi, v obliki trakov in obročev, na nogah predvsem v obliki klasičnih in mules petk, pa tudi na ustnicah in nohtih, saj bo to leto še kako ženstveno. V kolikor že danes ciljate na IT kose v roza barvi, potem razmišljajte o svilenem, ozkem krilu, o boho oblekah z neštetimi naborki in napihnjenimi rokavi ter celo o roza kombinezonu, ki ga z lahkoto oblečemo že danes.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.