Tri spete pričeske za valentinovo

Jaz sem za kite. In za razmršeno figo. Zdi se mi, da tega ni nikoli dovolj in čeprav se najbrž ponavljam, imam občutek, da smo ženske s temi pričeskami vedno “na pravem mestu”, kar je v bistvu ključ vsega. Danes je dan, ko boste morda šle na večerjo, s prijateljicami ali s partnerjem, morda boste šle le na pijačo ali boste kaj priredile doma. Kakorkoli se boste odločile, sem za vas izbrala tri pričeske, ki so se mi zdele primerne za ljubko priložnost, kot je valentinovo. V Salonu Hair Spa v Ljubljani me je ponovno razvajala Sanja. Njene magične roke čarajo in pričarajo in zdi se mi, da imajo skrivnostno moč, da te moje divje lase tudi ukrotijo. Rekla sem ji, da si želim nekaj spetega in tako so nastale tri pričeske, s kitami ali brez, z zadnjo super retro izvedbo s spužvo, kot v starih časih, a kaj ko se vse vrača, kajne?

Prva pričeska: dve kiti, ki se združita v eno

Zelo enostavna, potrebujete samo malo potrpežljivosti s kitami, ki so pletene prav na koži. V zadnjem delu pa se združijo na izredno mehak način. Za piko na i si je Sanja omislila rožo; naredila jo je tako, da je kiti ovila in ju pritrdila z drobnimi špangicami. Ostali lasje ostanejo spuščeni.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Foto: Zen

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Druga pričeska: veliko kit, združenih v figo

Nadaljevanje prve pričeske. Iz spuščenih las naredimo nove kite in vse skupaj spnemo v večjo figo. Končni rezultat je torej večja figa, narejena iz kit. Ta pričeska je zelo šik, saj v sprednjem delu izgleda, da imamo zadaj navadno spete lase, v resnici pa tvorijo kite zelo zanimivo rožo. Za to pričesko je Sanja uporabila produkte Subrina Hair Code, saj je pomembno, da lase ustavimo, ne smejo bežati, zato je kar dobro, če imajo na sebi nekaj produkta, da niso preveč čisti. Na ta način jih bomo lažje ukrotili.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Tretja pričeska: banana kot včasih

Banana je zame zelo sofisticirana pričeska, za katero sem vedno mislila, da potrebujemo spretne roke frizerja in veliko znanja. Sanja mi je dokazala, da potrebujem le dovolj veliko spužvo in jasno pravilo: lase prekladamo na eno in na drugo stran. Dobesedno jih zlagamo okoli spužve, dokler ta ni popolnoma pokrita. Pri banani je pomemben volumen in dejstvo, da moramo pramen dobro ločiti. Rezultat mora biti mehak, zato nič hudega, če kakšen las uide, pravzaprav je to le dobro! Pri obrazu nujno pustite kakšen pramen, ki ga lahko navijete s pomočjo likalnika ali samo z lakom in prstom, tudi to deluje!

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Sanja pravi, da je to dobra pričeska tudi za vsak dan in jaz se kar strinjam!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.