Prihaja nova kolekcija lakov Zoya

Najnovejša kolekcija lakov znamke Zoya se imenuje Innocence in poziva naravo k transformaciji zime v pomlad. S svojo lastno nevihto v barvi THEO, je ta kolekcija razburkana in hkrati nežna, s pridihom sijaja in mehkobe.

Vir: Zoya
Vir: Zoya
Vir: Zoya
Vir: Zoya
Vir: Zoya
Vir: Zoya

Kolekcija se tako zelo lepo povezuje s trendi, ki jih opažamo na področju mode, saj bodo v letošnji topli sezoni v ospredju vijolični in lila odtenki, ki imajo veliko prednost: lepo pristajajo vsem ženskam! Ta trend bo zelo jasen tudi na področju ličil in make-upa, s senčkami in šminkami, ki spominjajo na glicinijo. Po drugi strani pa seveda vztraja koralna, razglašena za barvo poletja. Zoyina najnovejša kolekcija lakov za nohte navdušuje z briljantno paleto in barvami, ki ostajajo zelo izrazite ter obstojne.

Vir: Zoya
Vir: Zoya
Vir: Zoya

 

Vir: Zoya
Vir: Zoya

Osebno sem najbolj navdušena nad odtenkom, ki so ga poimenovali Birch in spominja na nežno barvo sivke. Takoj za njo izpostavljam Agnes, zadržan, topel odtenek roza barve, v popolnoma prekrivni roza formuli. Moram priznati, da ima tudi barva Fern svoj načaj: gre za uravnovešeno barvo žajblja s čudovitim, toplim, perlastim poudarkom. Ponovno bom napisala, da so roke naša izkaznica in od njih se lahko veliko naučimo, saj povedo, kdo smo, koliko se negujemo in ali smo pozorni na dotik. Ker je topla sezona za vogalom, se barv prav veselim in se že vidim v odprtih sandalih, ko veselo paradiram po mestu!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.