Prihaja obdobje balerink, ki bodo v modi za vedno

Saj vem, moškim niso všeč in marsikdaj se zgodi, da tudi nam. Ampak: so udobne. Pri balerinkah je tako, da so načeloma popolnoma nizke, zato se hitro zgodi, da poskrbijo za optično povečanje noge, kar ni ravno vrhunsko. Najlažje je, če jih nosimo s hlačami, če pa imamo vitke noge, no, potem ne bo težav niti s krilom ali obleko.

Mango
Cos
Massimo Dutti
Bottega Veneta
Roger Vivier

Nova generacija balerink je res drugačna. Tukaj so tiste klasične in okrogle, ki jih gledamo že deset let, nove so nekoliko bolj špičaste in manj enostavne, saj se na čevlju, poleg pentlje, znajdejo tudi aplikaciije in zanimivi materiali. Če si želite nečesa posebnega, je živalski potisk še vedno prava izbira. Potem lahko stavite tudi na lakaste materiale, a v tem primeru naj bo balerinka v črni barvi. Kos, ki gre povsod, pa je balerinka v pudrastem ali bež odtenku: ta celo podaljša nogo, tako da zna biti učinek res zanimiv.

H&M
Prada
Jimmy Choo
Roger Vivier
H&M

Če ste ljubiteljice kostimov, potem vam bodo balerinke prišle zelo prav. Do prvega mraza so prav gotovo obutev, ki si jo lahko privoščimo, potem pa bodo ponovno aktualne spomladi. Glede na to, da jih kar veliko nosimo, vam odsvetujem tiste najbolj poceni in iz slabih materialov, ker na koncu ne boste prav nič zadovoljne. Raje stavite na dober model, za katerega boste malo več plačale, a bo tudi dlje trajal.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.