Tako si lahko podaljšamo poletje

Če katera od vas ugotovi, kje lahko podpišem za poletne temperature in lepo vreme 365 dni v letu, naj mi prosim pove. September nam je podaril čudovite dneve in zdi se mi, da je zdaj še lepše kot sredi avgusta, ko sem se povrh vsega še spraševala, ali bo Sofia šla v šolo ali ne. In zdaj, ko sem vse spustila, se zagledam v neskončno modrino morja, spustim misli in uživam prav takšna, kot sem v tem trenutku. Še vedno v kopalkah in brez ličil. Razmišljam o kosih, ki mi te dni delajo družbo in tako močno dišijo po poletju in tako, drage moje, tukaj je moj izbor.

Rafija

Naj se ne sliši banalno ali prepozno za material, ki je tako 100 % poletni. Menim, da se jesen, tudi v modnem smislu, ne začne s prvim septembrom, temveč s prvim oktobrom in tudi to je včasih premaknjeno. Rafija je tako čudovita v obliki torbic, ročnih ali cekarjev, da brez nje prav ne morem.

Vir: Aerin Lauder

Ta lepi sandali (ali čevlji)

In naj ne bodo preveč zaprti! V resnici sem še vedno za odprte, nizke in udobne sandale, a ko sem zagledala ta svetlomoder model, mi je bilo v hipu jasno, da spominja na poletno nebo. Torej: zdaj je čas za pastele in super so s kavbojkami, zato ne čakajte. Podobno velja za balerinke ali za tiste najbolj preproste odprte, usnjene sandale.

Vir: Aerin Lauder

Nekaj lepega za lase

Zelo uživam s čistimi lasmi, ki se še vedno lahko posušijo na vetru in soncu, in prav tako so mi všeč dodatki. Zdaj nosim veliko manj obročev in uživam s špangicami ter elastikami. Moj izgovor je Sofia: kupujem zanjo, uporabljam pa tudi sama. No, to so te znamenite prednosti, ko imaš pač punčko.

Vir: Aerin Lauder

Nekaj z rožicami

Bluza, obleka, kratke hlače, top, krilo, karkoli. Te rože, ki so tako noro cvetele poleti, imajo še zdaj pridih tople sezone in dopusta, zato jih nočem spustiti. In lepe so za vse priložnosti, s sandali ali supergami, s petami in kasneje s škornji. Ne bom napisala, da dodam jeans jakno, ker po svetu hodim tudi tako: samo v obleki.

Vir: Aerin Lauder

Kratke hlače

Vsaj takrat, ko lahko. Jaz imam srečo, ker živim na obali in je torej lažje, ampak kratke hlače veliko nosim tudi doma in si vedno naredim zen trenutek na terasi, s kavo in piškoti. Ker so povsod tudi rože, je tako, da sem vsaj z glavo na dopustu in še vedno upam, da kakšen žarek sonca ujame moje noge. Juhu.

Vir: Aerin Lauder

Velik nakit

Ne vem, zakaj, ampak poleti si upam veliko več, predvsem v smislu nakita. Veliki kosi so tisti, ki znajo postaviti piko na i. Obožujem jih z belim outfitom ali preprosto poletno obleko. Seveda so super tudi z jeansom, torej so večni. Četudi imate na sebi najbolj navadno T majico, ne pozabite na nakit, kot bi bile sredi Santorinija in na začetku čarobnega dopusta.

Vir: Aerin Lauder

Špagarice

Ta teden sem šla v Milje na kavo. V rumenih špagaricah sem uživala na ulicah in ugotavljala, da so tako udobne, kot bi bila bosa. Sploh ne vem, zakaj jih tako malo nosim, najbrž zato, ker vedno razmišljam, da zna biti tudi slabo vreme, ali zato, ker sem za zaprte čevlje prelena in sem raje v sandalih. V glavnem: se poboljšam.

Vir: Aerin Lauder
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.