Prihaja obdobje ljubkih stajling zgodb

Seveda spomladi pač ne gre drugače, saj cvetoča narava in toplo sonce kar kličeta pa romantiki in nežnosti, tudi med stajling zgodbami. Znova lahko torej domačo omaro “oborožimo” s kosi, polnimi volančkov in naborkov, cvetličnih potiskov in svetlih, živahnih in pastelnih odtenkov. Pomembni so čipkasti detajli, ogromno lahko pričakujemo kvačkanih oblačil, prav tako pa v vroči sezoni ne bo šlo brez tančic in svile vseh vrst. Stavimo torej na nekoliko punčkast, vsekakor pa zelo mladosten izgled, ki v sebi nosi tudi retro sestavine, torej elemente boho, flower power mode.

LoveShackFancy
LoveShackFancy
LoveShackFancy
LoveShackFancy
LoveShackFancy
LoveShackFancy

Med topi bodo IN predvsem tisti z napihnjenimi, balonastimi, pa tudi zvončastimi rokavi, slednje velja tudi za obleke, tako midi kot maksi dolžin. Te naj delujejo lahkotno in ženstveno, modni so visoki razporki in A kroji, vsekakor pa naj bo vsem izbranim modelom skupno predvsem to, da ženstveno linijo poudarjajo s stisnjenim pasom. Dokler temperature ostajajo značilne za prehodno sezono, so must have tudi pletenine, sploh pletene majice oziroma puloverji s kratkimi rokavi, modne in zelo uporabne pa so tudi dolge jope, ki nam bodo dobro služile še vse tja do pozne jeseni.

LoveShackFancy
LoveShackFancy
LoveShackFancy
LoveShackFancy
LoveShackFancy

Izbirajmo torej mešanico mladostnega, princesinega, podeželskega in celo gipsy stila, uporabljajmo veliko bele v družbi pink, rumene, zelene in modre, pravzaprav v družbi vseh sorbet odtenkov. Zelo veliko lahko tudi to sezono dosežemo s klasičnimi vzorci, kot so karo, pike in črte, medtem ko za resnejši, zapeljivejši look vsekakor priporočam živalske vzorce v kombinacijah z lahkimi materiali, kot je recimo saten. V kolikor želimo delovati kul, potem tovrstnim kosom dodajmo blazer ali brezrokavnik, ogromno lahko dosežemo tudi s kostimi s kratkimi hlačami, zagotovo pa tudi letošnja pomlad ne bo minila brez večnega kosa – svetlo rjavega trenča.

Mango
LoveShackFancy
LoveShackFancy
LoveShackFancy
LoveShackFancy
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.