Prihaja sezona modrih srajc

Prav takšnih, kot smo jih pred dvema letoma v času pomladi videvale na vsakem koraku, v resnici pa iz modnih zgodb niso nikoli zares izstopile. Govora je seveda o tistih zelo bazičnih modrih srajcah, ki jih po navadi krasijo bolj ali manj vidne črte v barvah, kot so bela, črna, rdeča ali celo zelena in rumena. Spet bodo med najbolj zaželene spadale tiste v oversize različicah, s poudarkom na rokavih, ovratniku in sami dolžini, ki navadno poskrbi, da jih lahko z nekaj preprostimi dodatki, kot sta recimo pas in hlačne nogavice, nosimo tudi kot srajčno obleko.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

To jesen s srajcami razmišljajmo širše, torej naj bodo kombinacije z njimi velikopotezne in precej manj sramežljive in zadržane. Vsekakor bodo tudi tokrat super kompliment vsem denim kosom, a bolj kot slednjim jih raje pridružimo raznoraznim pleteninam, blazerjem in kostimom, oblekam in tudi usnjenim kosom. V naslednjih mesecih naj zadiši po dodelanosti, celo resnobnosti, a z dodanim kančkom domišljije. Uradnejši look torej popestrimo z modro srajco, ki kuka izpod suknjiča ali še raje telovnika, pustimo jo, da prosto pada preko širokih hlač ali pa jo preobrazimo v vrhnji kos, ki ga nosimo preko delikatne obleke.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Letošnji trendi prehodne sezone v sebi nosijo veliko drznosti in hkrati temačnosti, ki pogosto navdih črpa iz preteklih 90., zato tudi ob še tako bazičnem kosu, kot je klasična modra srajca, ne pozabimo na element odštekanega, pa čeprav zgolj z dodatkom, kot so divja sončna očala, velika torba pod pazduho oziroma retro škornji, ali pa z nakitom, kot je masivna, opazna ogrlica.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.