Prihaja val lepega

Ne vem še točno, kdaj nas bo zadel, saj je vse skupaj odvisno tudi od tega, koliko se bo vreme spremenilo. Jesen prinaša veliko lepih, klasičnih krojev in zdi se mi, da se bo ženstvenost nadaljevala vse do poletja 2020 in potem še naprej. Zdaj smo sredi modnega vrtinca, ki se je vsaj malo naveličal eksperimentiranja in prosojnih čevljev, golih trebuhov in pet, ki niso za nikamor. Vrača se lepo. In nosljivo. Za vas sem izbrala nekaj kosov, na katere je kar vredno, da ste pozorne, ker bodo krojili letošnjo jesen in najbrž tudi poskrbeli za dobro voljo.

Rumena in oranžna

Sta malo nepričakovani, sploh za hladnejšo sezono, a teh barv bo kar veliko. In odtenkov bo še več! To se pravi, da začnemo pri bledem soncu in nadaljujemo vse tja do zahoda v Afriki. Vmes pa vse, kar kliče po dobri energiji in vitaminskem soku. Tako si podaljšamo poletje.

Vir: Asos

Daljše pletenine

Od navadnih puloverjev do pončev, od brezrokavnikov do jop. Daljše in ohlapnejše oblike so tiste, ki zaznamujejo modo in prepričana sem, da nas bodo tudi dobro grele. Potiski so na prestolu, prav tako velike ali manjše rože, tokrat na temni podlagi.

Vir: Netaporter

Karo vzorec

Karo, check, tartan, besed je seveda dovolj, vzorec pa ostaja isti in ga zdaj že dobro poznate. Meni je zelo pri srcu in najraje ga imam na rjavi ali bež podlagi. Deluje prefinjeno, toplo in ravno prav šik. Jakna ali plašč sta že skoraj obvezna in potem še vse ostalo.

Vir: Netaporter

Matchy matchy

Ista jakna in hlače, a če se le da, ne v enobarvni različici, temveč s pridihom Orienta. Ta stil mi je zelo pri srcu, najbrž tudi zaradi barv, saj se poigra z oranžno, zlato, rumeno, rdečo in še kaj bi se našlo. No, ni ravno model, ki ga bomo na ulici spregledali, a tudi v tem je njegov čar.

Vir: Netaporter

Škornji in gležnjarji

Prihaja njihova sezona in tega bo zdaj na pretek. Na prestolu je rjava, oziroma kar naravna barva usnja. Nosile jih bomo s kavbojkami, a tudi z dolgimi oblekami in krili, za pravi ciganski pridih. Semiš in usnje sta idealna za te podvige in tudi žameta se še ne bomo znebile.

Vir: Netaporter

Manjše torbice

Ljubke, a ne ravno praktične. Še vedno sem za srednjo velikost, a zima prinaša kar skrčene oblike in kot veste, vanje ne damo nič pametnega, razen kreditnih kartic in ključev za avto. Premalo zame. Priznam pa, da so male torbice zelo lepe in vedno poskrbijo za dober stil. Stvar okusa in potreb torej.

Vir: Netaporter
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.