Ekskluzivne dišave za dušo

Vonj po ekskluzivnosti je omamen in če ste zaljubljene v dišave in parfume, tako kot jaz, potem že veste, o čem govorim. Danes ni prav enostavno najti dišave, ki je prav narejena za tvojo dušo. In prav tako ni enostavno izbrati tiste, ki te na najlepši in najboljši način opisuje. Dišava je namreč naša vizitka in zdi se mi neskončno lepo, če me kdo asociira na določen parfum. Iz istega razloga mi ni vseeno, kaj nosim, in čeprav nerada menjam dišave, ki na meni dobro delujejo (tudi v smislu, da poskrbijo za dodatno mero samozavesti), so me najnovejše L’Occitanove zelo prepričale.

Vir: L’Occitane
Foto: Zen
Foto: Zen

L’Occitane že od svojega nastanka kreira dišavne kompozicije iz neskončnega števila provansalskih dišav, zdaj pa je napočil čas za nov mejnik – inovativne in drzne dišavne harmonije 86 Champs, ki so bile ustvarjene prav za nas, ženske, ki si želimo biti vedno v harmoniji z življenjem ter s tem, kar smo. Za to edinstveno kolekcijo parfumskih vodic se je L’Occitane združil s Pierrom Herméjem, pravim mojstrom okusov, ki ustvarja edinstvene gurmanske užitke. Oba mojstra sta navdih našla v brezmejnem bogastvu narave. Iz ljubezni do ustvarjalnosti so se rodile impresivne kombinacije dišavnih not.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

L’Occitane in Pierre Hermé menita, da je namen dišav predvsem užitek. Trenutek, ko nanesete dišavo, je preprosto čaroben. Vdihnete jo. Dobro se počutite, veseli ste. In dokler dišava boža vašo kožo, traja tudi ta občutek. Ustvarjalca sta želela, da bi vsakdo našel svojo popolno dišavo, zato sta ustvarila kolekcijo šestih parfumskih vodic z zelo različnimi značaji. Vsaka parfumska vodica postopoma razkrije vso svojo veličino, medtem ko se dišava razvija na vaši koži. Skušnjavi, da bi poskusili vse, se je vredno vdati …

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Kolekcija dišav 86 Champs je na voljo ekskluzivno v trgovini L’occitane na Mestnem trgu v Ljubljani in v spletni trgovini www.loccitane.si. Tukaj najdete šest različnih dišav in ko sem jih skrbno vohala ter izbirala svojo najljubšo, sem bila kar v zadregi. Celo vrtnica, ki je običajno ne maram, me je zelo prepričala. Pa tudi mandarina v kombinaciji z njihovo znamenito Immortelle je bila odlična. In črni ribez iz Burgundije. Omamile so me globoke botanične note zelenega čaja matcha in pomarančna je dišala prav po čistem in svežem.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Pa vendarle sem, prvič v življenju, izbrala citronko. Zapeljiva lesno-citrusna dišava Eau de Parfum Citron Noir spaja grenkost črne limone in začimbni akord, ki je slasten v vseh pogledih. Prav črna limona iz Irana, ki je najprej skuhana, nato pa posušena na soncu, je bila navdih za to dišavo. Iskriva nota sicilijanske limone se druži z globoko, razkošno in rahlo dimljeno noto, ki v to dišavno kompozicijo vnaša moč in ravnovesje.

Eau de Parfum Citron Noir
Foto: Zen

V času, ko je vse zelo hitro, marsikdaj površno in posledično brez prave zgodovine, me je čarobnost kolekcije dišav 86 Champs zelo prevzela. In ko sem odšla s trgovine L’Occitane na Mestnem trgu, polna dobrih vonjav in lepih občutkov, se je zgodilo nekaj zelo zanimivega: zdelo se mi je, da sem popolnoma v drugem svetu.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.