Srednje visoke petke tudi v prihodnje

Za mnoge razveseljiva novica, saj je hoja v takšni obutvi veliko lažja in torej tudi prilagodljivejša, pa vendar za marsikoga midi višina vseeno ostaja nekakšen kiks, zgrešena izbira, ki morda ni niti dovolj elegantna niti dovolj udobna. Kakorkoli že, dejstvo je, da jih bo v letošnji hladni sezoni na pretek, zato svojo domačo zbirko dobro opremimo tudi s slednjimi. Nosile jih bomo res na vsakem koraku, tako med dnevnimi opravki kot tudi v precej glamuroznejših, večernih podobah, tako z ustaljenimi kosi, kot so kostimi, krila in obleke, kot tudi z manj pričakovanimi, kot so morda športne hlače, kratke hlače ali pulover s kapuco.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Številka ena bodo tudi pri srednje visokih petkah to jesen in zimo škornji, in sicer tisti v retro podobi, ki segajo do kolen ali pa jih včasih tudi prekrivajo, so nagubani in enobarvni, v črni, beli, rumeni, zeleni ali vijolični. Poleg škornjev, ki bodo osrednji element skoraj vsakega jesenskega videza, se ta višina petk zelo dobro poda gležnjarjem, morda v kavbojskem ali bolj prefinjenem stilu, najdemo pa jih tudi pri mules modelih, salonarjih in včasih celo supergah. Izpustiti ne gre niti sandalov, predvsem v minimalistični, lahko pa tudi v različici s poudarjeno platformo, ki jih danes še nosimo na golo nogo, kaj kmalu pa si bomo zraven nadele še srednje debele, a tople najlonke.

By Far
Aeyde
Gianvito Rossi
Christian Louboutin
Gucci

Midi petke si v naslednjih mesecih privoščimo predvsem poleg dolgih, boho oblek v cvetličnem motivu ali pa zraven tako rekoč kičastih mini in midi oblek, ki nas s svojimi kroji in barvami popeljejo naravnost v pretekla osemdeseta. Vsekakor bo ta obutev še kako dobrodošla pri pisanih kostimih, ki ostajajo must have prehodne sezone, prav tako bo to dobra obutev za službene oziroma poslovne outfite, nenazadnje pa še dolgo v jesen ne bomo pospravile kratkih hlač vseh vrst, ki jih bomo z veseljem nosile tudi v kombinaciji s srednje visoko peto.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.