Prihajajo barvite, dolge obleke

Percepcija dolgih oblek se je v zadnjih letih zelo spremenila. Včasih smo jih namreč izbirale le za večerne priložnosti in skoraj nujno s petami, kasneje pa so postale nujen kos za poletne dni, skupaj z nizkimi sandali. Dolge obleke ostajajo aktualne tudi letos in jih bo zato veliko; na slikah je predstavljena H&M kolekcija, ki kot običajno ponuja zanimive kroje in super materiale; tokrat prevladujeta bombaž in lan.

Etno slog torej, ki ga z lahkoto dopolnimo z lepim nakitom: veliki uhani in zanimive ogrlice so na prvem mestu. Piko na i postavijo tudi sandali z bleščicami in kamni – super je, če so popolnoma nizki. Kot vidite so mnogokrat te obleke prav ravno krojene, torej brez posebne oblike: nosimo jih preprosto tako ali s pasom, ki je lahko tanek (kar je elegantnejše) ali širši. Enobarvne ali z rožami, dolge obleke so vedno zanimiva rešitev za na plažo, v mesto in hkrati tudi za zvečer, če zamenjamo modne dodatke. Široki rokavi in padajoče linije poskrbijo za tisti občutek svobode, ki je tako značilen za toplo sezono. In če bomo imele srečo, da bomo lahko celo kam šle, no, potem so te obleke idealne tudi za v potovalno torbo.

Ne vem, zakaj, a se vidim v Toskani, če že ne v Miamiju!

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.