Modno in sveže: zelena in pink

Pomlad kliče po lahkotnejših, predvsem pa po bolj svežih podobah, zato je ta hip pomembno predvsem to, da v svojo vsakdanjo garderobo povabimo veliko svetlih, nežnih, pa tudi intenzivnejših odtenkov. Kljub dejstvu, da enobarvni look oziroma plastenje enotne barvne palete ostaja must have sezone, pa to ne preprečuje nekaterih zabavnih in pogosto tudi drznih kombinacij, ki skrbijo, da ostajamo modni, kar se da. Med slednje te mesece zagotovo prištevamo tudi mnoge pink različice, h katerim se čudovito podajo mnogi nevtralni toni, a marsikatera si drzne nekoliko več ter zato zraven doda tudi barve s “karakterjem”, kot je recimo zelena.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Roza in zelena letos ne prihajata zgolj v enem ali dveh odtenkih, temveč je tu različic za vsak okus in stil. Zagotovo med lepše sodijo pasteli in pudrasti toni, medtem ko se statement outfitu pridružujejo predvsem neon pink in travnato ali limonino zeleni. Kakorkoli že, dejstvo je, da gre za pogumno kombinacijo, ki bo čudovito delovala predvsem ob toplejših spomladanskih, pa tudi poletnih dneh.

Zelena in pink sta kar dober barvni par tudi na enem samem kosu, kot je recimo obleka s potiski, a veliko lažje je, če združujemo enobarvne kose. Super so na primer zeleni kostimi in roza dodatki, dolge, boho obleke v nežno zeleni in pink svilene rutke ali pa veliko bolj športne podobe, kjer svoje mesto najdejo tudi žajbelj ali kaki zelene trenirke in svetlo pink superge. Možnosti je ogromno, seveda pa je vse od naštetega možno tudi barvno obrniti oziroma zamenjati.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.