Moja izbira s spletne strani About you

O spletni strani About you sem že večkrat pisala in vam hkrati predstavila nekaj oblek in kosov, ki sem jih osebno izbrala. Tudi danes bi vam rada pokazala zadnje nakupe in hkrati predstavila svojo novo obsesijo: lavanda, glicinija, skratka vijola. Neverjetno, kako jo letos obožujem, seveda hkrati z drobnimi rožami in oblekami, ki vedno tvorijo ženstven stil. Imam samo eno željo: da bi bile spomladi in poleti čim več zunaj, tako da ne bo preveč izgovorov za tista super udobna oblačila, ki so sicer lepa, a jih imam počasi že čez glavo. In na koncu članka imate tudi popust, če vam bo karkoli všeč, saj imajo na strani več kot 1000 znamk!

Obleka z drobnimi rožami

Ko zagledam kaj takega, sem vedno noro vesela, te obleke so tako dobro nosljive in enostavne, da so prav gotovo must have. Svetla podlaga in kulisa v pasu ter nekaj volančkov poskrbijo za odličen slog. Obleko najdete tukaj.

Foto: Zen za About you
Foto: Zen za About you

Oh, ta glicinija

Letos imam novo obsesijo, in to je vijola barva. Ampak nežna, posebna, podobna gliciniji in lavandi; glede na to, da gre za barvo, ki se dotakne duše, mi je tudi zelo jasno, zakaj se mi to dogaja. Ta obleka: ljubezen na prvi pogled in najdete jo tukaj.

Foto: Zen za About you
Foto: Zen za About you

Zgodba o plaščku

To pa vam morem povedati: Nekoč sem imela čudovit plašček, seveda v barvi sivke, in ko se je umazal, me je prešinila neverjetno pametna zamisel, da bi ga oprala v stroju. Po pranju sem dobila plašček v velikosti za Barbie punčko in jokala cel vikend … No, zdaj imam novega in tudi barva je prava! Najdete ga tukaj.

Foto: Zen za About you
Foto: Zen za About you

Elegantna bluza

Teh ni nikoli dovolj in izbrala sem zelo lep, eleganten model bluze v barvi, ki se zelo sklada z ostalim. Ima izredno lepo krojene rokave in jo te dni nosim redno. Res sem super vesela, da je prišla do mene. Najdete jo tukaj.

Foto: Zen za About you
Foto: Zen za About you

Roza superge

Jih imam že veliko, a ni kaj, postale so del dnevnih outfitov in še kako pridejo prav! Ostajam zvesta pastelnim barvam in tudi bele so mi noro všeč. Praktične, udobne in za hiter korak, torej zelo ženske! Najdete jih tukaj.

Foto: Zen za About you
Foto: Zen za About you

Elastike za lase

Tako imenovane scrunchie elastike za lase so pri meni doma prav hit. Skupaj s Sofio jih ves čas iščeva, zamenjujeva, kupujeva, skratka, prava ženska stvar za vsak dan in za to, da so lasje na svojem mestu. Nabavila sem dve različni, najdete ju tukaj in tukaj.

Foto: Zen za About you
Foto: Zen za About you

Zelo navadna T majica

Prav takšna za pod blazer, jopo ali usnjeno jakno. Povem vam tudi, zakaj sem jo izbrala: kot prvo jih vedno potrebujem, včasih celo za spat, kot drugo ima New York napis in v času, ko noro pogrešam svoje mesto, sem vesela, da ga lahko nosim na sebi. In v srcu. Majico najdete tukaj.

Foto: Zen za About you

Uhani

Majhni, a zelo ljubki! Vedno so mi bili všeč drobni uhani, ki imajo svojo zgodbo, ker pa imam več lukenj v enem ušesu, skrbim, da so tudi skladni. Orelia je znamka, ki sem jo rada kupovala v Londonu in prav super je, da jo zdaj dobim na Aboutyou. Uhane najdete tukaj.

Foto: Zen za About you

Za konec je tukaj koda za vas – LORELLA15 za 15 % popust na vse izdelke na spletni strani www.aboutyou.si. Koda se aktivira za nakupe nad 50 evrov in velja dva dni. No, morda vam pride prav. Maham in pošiljam objem vsem!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.