Prihajajo jesenske pričeske z dodatki

Špangice in obroči

Prav gotovo drži, da bodo špangice še dolgo v modi in podobno drži za obroče za lase. Osebno lahko le rečem, da gre za dodatke, me naredijo srečno in hkrati poskrbijo, da so lasje na svojem mestu. Mislim, da nisem edina, zato toplo pozdravljam ta trend oziroma njegovo nadaljevanje!

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Razmršeni valovi

Še vedno se ukvarjamo z videzom, ki spominja na žensko, ki je pravkar prispela z dopusta. Všeč mi je zato, ker s temi pričeskami podaljšamo poletje, kar je seveda dobro. Po drugi strani je vse skupaj tako naravno, da je edino, kar moramo narediti, to, da dobro negujemo lase in gremo spat s kito!

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Prečka na sredini

Zelo je lepa na ovalnih obrazih in takrat je tudi najbolj primerna. Če vam je všeč boho stil, potem je prav gotovo tako, da vam bo tudi ta videz pri srcu. Super je, če imate daljše lase, saj ta pričeska najbolj pride do izraza takrat, ko so lasje daljši in mehko padajoči.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Bleščeče

Ta glossy učinek je seveda lep, zahteva pa malo več truda. Najprej moramo imeti prave produkte, ki bodo poskrbeli za lesk in potem celotnem videzu dodamo še olje, da se vse skupaj blešči. Všeč mi je, a priznam, da ne ravno za vsak dan, saj se mi zdi dokaj zahtevno.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Visoke in nizke fige

Razmršena figa je res super. Lahko je nizka ali višja, pomembno je, da nas naredi elegantne in pripravljene za vse priložnosti. Nižja je vsekakor še bolj šik, dobra novica pa je, da jo lahko naredimo hitro, tudi brez ogledala in vedno deluje top.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Kite in krone iz kit

Kite že nekaj časa krasijo naše glave in so odlična alternativa čopu, če imamo seveda dovolj dolge lase. Zdaj prihajajo tudi krone s kitami, ki so bile včasih stvari porok in elegantnih večerov, zdaj pa jih moda predlaga vedno in povsod.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Pentlje

Zelo so romantične in všeč mi je, če postanejo nadomestilo za povsem navadno elastiko. Zima kliče po žametu, lahko pa si omislite tudi kaj svilenega ali čipko, ki ne bo šla nikoli iz mode. In seveda so tukaj tudi rute, ki vam lahko veliko pomagajo.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.