Priljubljen Michael Kors z novimi urami

Čeprav sem v smislu ur bolj za minimalistične oblike in čim manj barv, doma imam tudi uro Michala Korsa in jo z veslejem nosim. Je sicer črna in zelo preprosta, a všeč mi je Michaelov newyorški pridih in dejstvo, da je tako noro povezan s tem mestom. Ker že (pre)dolgo nisem bila čez lužo, imam rada te asociacije in me po svoje pomirijo, hkrati pa verjamem, da vse še pride.

Nova linija ur Michael Kors je v resnici zelo bgata, saj nam ponuja klasične modele, ki so že skozi prisotni v kolekciji, saj so pravi best sellerji, hkrati tudi nove oblike in barve, ki zelo dišijo po poletju. Gold rose ostaja material, ki ga vsi oblikovalci obožujejo in prav tako lesketajoči se kamni, ki znajo lepo poživiti marsikateri model. Pri Korsu je novost ura s kristali in diamanti, ki je seveda mišljena za posebno žensko, ki ljubi razkošje in je pripravljena odšteti nekaj več denarja za ta modni dodatek, ki bo vsekakor zelo opažen.

Načeloma so ure srebrne in zlate, a tudi črna ima svoj prostor za tiste modele, ki so nekoliko bolj športni, hkrati lahko imajo kamne, tako da so po svoje elegantni. Smart ure pomagajo in olajšajo naše vsakdanje življenje, hkrati lahko vedno zamenjate pašček tako, da dobite povsem drugačno uro in se poigrate tudi s stilom.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.