Priljubljenost oblek na gumbe ostaja

Obleke so do danes postale ključni del poletja in v kolikor bi morali tokrat izbrati poglavitni kos vroče sezone, potem bi to zagotovo bila ravno slednja. Modelov je nešteto, a nekako že nekaj let zapored ostajamo zveste določenim primerkom, ki so se preprosto izkazali za najbolj nosljive, najelegantnejše in preprosto najboljše. Poleg tistih romantičnih, v boho stilu, s potiski cvetja ter neštetimi volančki in naborki, ostajajo izredno zaželene tudi obleke na preklop, super popularni pa so zadnjih nekaj sezon še lahkotni modeli na zapenjanje (ali zgolj okras) na gumbe.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Obleke na gumbe so, tako kot mnoge preostale klasike, do danes dobile povsem prenovljen in osvežen look, kar pomeni, da si jih z veseljem vsako poletje nadenejo tako mlajše kot nekoliko starejše generacije. Izredno ljubko delujejo, ko so jim dodani napihnjeni rokavi ter ozko poudarjen pas s krojem na A, pa vendar to še ne pomeni, da ohlapni modeli v tem primeru nimajo svojega mesta. Tudi povsem ravno padajoče obleke z gumbi so dober izbor vročega poletja, vsem pa so zagotovo skupne predvsem dolžine, ki najpogosteje segajo nekje do kolen oziroma do sredine meč.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Ko je govora o kombinacijah, ostajamo pri vedno popularnih wedge sandalih, torej tistih s poudarjeno platformo. Za več modnosti zraven predlagam minimalistične petke v obliki sandalov na vrvice ali mules model, vsekakor pa so tudi tu letos sprejemljivi tisti zelo grobi, pa vendar zelo udobni daddy sandali. Nenazadnje pa je lahko zmagovalna kombinacija s prikupno, midi obleko na gumbe vsem dobro poznana z špagaricami, v tem primeru s tistimi z wedge petko.

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.