Udobne in modne v poletnih kompletih

Poletna vročina je tu in s tem vprašanje, kaj obleči pri tako visokih temperaturah. Priporočamo vam, da posežete po naravnih materialih, kot je na primer bombaž ali pa lan, in se izogibate plastiki, ki ne diha. Še en poletni nasvet: posezite po matchy-matchy dvodelnih kompletih, ki so letošnjo sezono pravi modni hit. Med najbolj zaželenimi so srajce s kratkimi rokavi v kombinaciji s kratkimi hlačami, omislite si komplet v pastelnih odtenkih in vzorčkih, ki bodo naredili preprost kroj še lepši. Ljubiteljice ženstvenega stila si omislite matchy krila in crop top v isti barvi, za tisto piko na i pa naj bodo na enem modnem kosu še naborki.

Vir: & other stories
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Izbor kompletov je velik, modne znamke, kot so H&M, Zara, Revolve, & other stories ponujajo oblačila za vsak žep. Zelo zanimive so tudi široke hlače, ki jih lahko nosite na čevlje z nizko in visoko peto, zgoraj (matchy v isti barvi ter materialu) pa je lahko krajši top in povrhu še odprta srajca ali kimono. Med modnimi dodatki so zaželene še manjše torbice v pisanih odtenkih ali velike v rafiji, svoj matchy matchy videz pa popestrite tudi s pokrivali.

vir: H&M
vir: & other stories
vir: Revolve

Športnice po duši in stilu si omislite kratke hlače na vrkico, obujte športne copate in matchy t-shirt. Tovrsten videz je primeren tudi za na plažo, seveda v kombinacijo z japonkami. Poskrbite za udobje z oblačili in začinite videz z modnimi dodatki.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.