Prispela je nova kolekcija Tom Tailor by Toni Garrn

Morda se sprašujete, zakaj je to dekle tako slavno, odgovor pa zna biti zapleten. Toni Garrn je nemška manekenka, za katero pravijo, da je že nadomestila Claudio Schiffer. Vsekakor je prepričala stroge kastinge pri znamki Victoria’s Secret in tako postala angel. Prepričala je tudi Leonarda di Capria, saj sta bila kar nekaj časa par, in tudi ostale oblikovalce, ki pravijo, da je nova ikona lepote. Morda je bil potreben le čas, da je postala novo IT dekle tudi za Toma Tailorja ter avtorica najnovejše kapsulne kolekcije, ki je na voljo od danes.

Toni Garrn x Tom Tailor
Toni Garrn x Tom Tailor
Toni Garrn x Tom Tailor

Kolekcija me je prepričala s svojo preprostostjo. Veliko je bombaža, kroji so udobni, barve zbledele in nežne tako, kot jih nosijo IT dekleta zdaj. In Toni je črpala navdih v poulični modi, razmišljala je o poletnem dopustu v Nemčiji, ki mora biti nujno zabaven in razigran, zato njena kolekcija odseva vse omenjene inspiracije. Če ste ljubiteljice črt, potem vas ne bo razočarala, če prisegate na športno elegantne komplete, tudi ne, če ste za navadne T majice s piko na i, jih boste tukaj našle.

Toni Garrn x Tom Tailor
Toni Garrn x Tom Tailor
Toni Garrn x Tom Tailor

Ključni kos kolekcije je hlačni kostim, ki ga nosi tudi Toni v reklamni kampanji, čeprav sem se osebno zagledala tudi v kombinezon, širše krojen in zelo udoben, idealen v kombinaciji s T majico ali jeans jakno. Kolekcija je predvsem mladostna in uporabna, mišljena za vsak dan in iz kvalitetnih materialov. Kot običajno ohranja Tom Tailor odlično ravnovesje med kvaliteto in ceno, vsi kosi so cenovno dostopni in zanje lahko rečem, da ne sledijo modnim smernicam, saj so preprosto večni. Pozor torej, kajti Toni ni le odlična manekenka in čudovita ženska, vse kaže, da ima tudi smisel za stil in nekako sumim, da bomo o njej še veliko slišali.

Toni Garrn x Tom Tailor
Toni Garrn x Tom Tailor

IT dekleta imajo dober stil in danes so veliko več kot le manekenke ali lepa telesa, ki nosijo čudovite obleke. Toni je trendseterka, super pa se mi zdi, da imamo njeno kolekcijo v naših Tom Tailor prodajalnah ter da se lahko o tem prepričamo tudi sami.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.