Stajling dneva: spomladanski kostim

Res je zanimivo opazovati, kako trendi pridejo, gredo in se potem ponovno vrnejo in kostim je prav gotovo eden zimed teh. Pri 25 letih sem ga nosila zato, da bi se počutila samozavestnejšo, kasneje ga nisem marala, ker sem imela občutek, da me postara in zdaj me ponovno poboža po duši. Kostim poskrbi za ženstveno in v kolikor je pravega kroja, oblike in barve, postavi piko na i in govori o stilu. Navdušena sem nad kolekcijo Toni Garrn za Toma Tailorja, ki je trenutno na voljo v njihovih trgovinah in me ne čudi, da je Toni za image sliko izbrala prav ta kos. Zelo udoben, mehak in nosljiv tudi s supergami, je postal moj nujen kos te pomladi.

Moj stajling je sledeč: kostim in T majica Toni Garrn x Tom Tailor, salonarji Banana Republic, torbica Rebecca Minkoff, ogrlica JCrew, zlata verižica Zlatarna Celje, zapestnice Mia Miami, prstan Kenneth Jay Lane (via Netaporter).

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

1 komentar
  1. Se pridruzujem tvojemu mnenju. Razmisljam o kostimu, vendar bi ga nosila na superge.

    Sicer pa se mudim v Milanu….. prvic sem tukaj in moram reci, da je presegel vsa pricakovanja!

    xoxo 🙂

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.